Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Beni unutmuşsun ama önemli değil ben sonra gelip hayırlı olsun diyeceğimi söylemiştim.
Gerçekten öyle muhteşem bir gece bizi bekliyor ailem, iş arkadaşlarım hep birlikte bu gecenin tadını çıkartacağız

Öyle bir şey olması için beni kör piçakla kesmeleri lazım vallahi bacım, şaka bi yana.
Zamanında benim karşıma çok zengin herif çıktı ama benim içim almıyor ki sevmeyince..

Hani gece 24.00 kadar yasaktı bu silahlar

Teksasistan burası, şeytanbeyli stayla. Kuduruyorlar kudursunlar bakalım.

Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir

Yaaa inan mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım bir ara kusura bakma canm... hemen düzeltiyorum

Gelin bile olmayacaksın ne yazık ki. Bir erkeğin çoğul kölelerinden biri. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.

üjjj bejj mehir atarlar önüme, o kadar.
Neyse şaka maka benim eks herif koymaz bunların eline beni o kesin

Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi
Ruslarda ukraynalılarda var.onlarda alanyayı antalyayı işgal ettiler.ev kiraları inanılmaz yükseldi.yaşanmaz yani orada.onlarda iş yerleri dükkan falan açtılar.üşkeleri normale dönünce falan kendi kendilerine dönerlermi bilmiyorum.ayrıca devlet yardımı falan oluyormu bilmiyorum.

Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir
İnşallah çok teşekkür ederiz sizlerede desteğiniz bizim için çok özel...

Daha fazla burada yazılanları okumayacağım seçim sürecinde yazılanlardan değişen hiçbir şey yok üstelik 27 milyon oy almış bir Cumhurbaşkanına keşke ölse sürünse gibi söylemler korkunçç o mesajın aldığı aminler beğeniler ondan da korkunç demokrasi bu değil yazık ! Hep diyorum bu Atatürk'ün kurduğu partiyi destekleyenlerin söylemleri değil olamaz!

Aradaki 2 küsür milyon vatandaşlık verilerek oy veren Arap kabileleri evet baya baya adaletli Bi seçim oldu
Evet onları çıkarsan ortalama nasıl değişir.
Burda doğup büyümüş vatandaşlar çoğu tersini istemiş aslında.
Ben diyecek bir şey de bulamıyorum.
Size müstehak hiç diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…