Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Ya sigara içerken açtığım penceremin önünde adam çift kırmalı patlattı.
Şimdi ben A... belanı versin diyeceğim de, banlanacak mıyım? Yüreğim ağzıma geldi be!' Sevincinizi de b*kunu çıkartmadan yaşasanıza.

Evet var ne yalan söyleyeyim boy boy apartmanlarım, ifşa bile etmeye çalıştılar beni, inş %125 zam düşünüyorum çünkü adam kazandı

Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi

Bizim de burada Roman komşularımız davullu zurnalı eğlence yapıyorlar

Hayır burada konuşmamalısın sevineceksen uzakta sevinmelisin. Burası onlara ait, hiç değişmez. Sinirleri bozulur, aşağılarlar. Sen, ben cahiliz. Bir kimsede çıkıp demez adam 21 yıldır girdiği seçimlerden yenilgi almadan çıkıyor.
Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş ama ben yine de söylüyorum. Sonuçlar vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun

Bizden nefret edildiği için sevinçleri de nefret temalı.

Bacım benim gibi yalnız yaşıyorsan hemmmen herifi yakala nikahı bastırt vallahi durumlar fena.
Valla aklı olan bu saatten sonra zengin bir malum partili bulur 2. Es olarak gider zevki sefayı yaşar yaşatır 2. Esler malum el üstünde tutuluyor katarda vs ilk eşlerin gıkı çıkmamalı zira savundukları bu ammaaa burda aldatıldım cart curt diye ağlayabilirler çok sallamamak lazım

Çok garip bir şey var, yardıma muhtaç olanlar hep o %52den çıkıyor. Yıllardır yardım dernekleriyle çalışıyorum durum bu. Yardımı edenler de %48.
Bundan sonra etmeyeceğiz oldu bitti, reisleri doyursun hepsini. Dünya liderine bu yakışır. Yok öyle biz bize yeteriz falan, ben bana zor yetiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…