- 23 Ocak 2016
- 33.759
- 49.929
- 598
Kılıçdaroğlunun yıllardır koltukta olması tesadüf mü? Baykal Ince Kılıçdaroğlu gibi değildiDeniz Baykal da kasetle gitti. Şimdi istifa eder diyorum ama yok yine kasetle devam eder yoluna dürüst naif kılıçdaroğlu. Muharrem ince adam gibi adam harcadılar
Bilerek yapıyor amacı AKP'ye vermeyenlere duyurmak ve de bundan bir kavga çıkarmak. Allah görüyor duyuyor onun adaletine güveniyorum.Neyine ediyor dölü bozuk! Zaten kazanmış bedduanın amacı ne? Kendine dönsün hepsi.
,Durun lan vurmayın beni, daha gencim. Sahiplenebilirim. MiaoowwwPolis bile dayanamadı silah seslerine. Siren çalıp geziyor sokaklarda. Ya penceremin önünde tak tak korkuyorum valla, vuracaklar len bizi de.
Erdoğana oy verip bir de inceciymiş gibi davranma.Muharrem İnceye yapılanları tarih yazacak
Sus sus o trampı susturmuş adam tabi dünya lideri.djdjdjdDünya mı lideri
Ama var ya size bu hayatın normal olduğuna inandıran şartlara kişilere en büyük beddualarım(!), Urfa’ya bak mesela, kadına oy kullandırılmıyor. Yazıklar olsun. Acınasılar.Oh olsun, ben de bazı pasif agresif takılan tiplere denk geldim. Kocadan dayak yiyen, itilip kakılan sevilmeyen, ihtiyaçları karşılanmayan, izinsiz bir yerlere gidemeyen, tek maaşla evi geçinen insanlarmış hepsi. Kocanın eline bakıyorsun şükrediyorsun da, çocukların ufak, kocana bir şey olsa senin çalışma mecburiyetinde olup kazanacağın paran kiranı ödeyemez. Ben sadece acırım aslında neyle hava atıyorsalar?
Sanki millete koyd*k mu deyip sevinecek, şükredecek bir hayatları var. Rezervler ekside, aldıkları hâlden beter hâle getirdiler;ama ne anlar ki? O verilen sosyal yardımına erzağına bakar. Ekonomiye bak, sadaka ekonomisi.
Geçen bir tanesi müteahhitlik yaptığımız ilçelerden birini aşağılamıştı kendi çapında, ne emekli maaşı ne asgari ücret şu an o dairelerden birini bile tutamıyor. Olsun adam kazandı, yallah Suriyelilerin gettolarına, bir tık ucuza tutma şansınız hâlâ var, bir seneye bıçaklanmazsanız satırla bir yerleriniz kesilmezse, kızınız istismar edilmezse onu da tutamayacak duruma geleceksiniz. Gelen kaçaklarla da arz talep dengesizliği oluşacağı için ağlayarak günlüklerine yazmalarını bekliyorum o günleri.
Kılıçdaroğlunun yıllardır koltukta olması tesadüf mü? Baykal Ince Kılıçdaroğlu gibi değildi
Resmen nefretten besleniyorlar. Biz kazansak dans etmek eğlenmekti hayalimiz. Adam kavga etmek istiyormuş. Bileği kuvvetli bir komşuya denk gelir de ebesinin örekesini görür inş.Bilerek yapıyor amacı AKP'ye vermeyenlere duyurmak ve de bundan bir kavga çıkarmak. Allah görüyor duyuyor onun adaletine güveniyorum.
Tarih neleri yazmadı neleri unuttu neleri hasır altı etti bunu da yazmayıversinMuharrem İnceye yapılanları tarih yazacak
Bir şey soracağım. Bugünden sonra da bu başlık açık kalacak mı? 5 yıl boyunca siyasetin kemik kadro üyeleri nereden iletişime geçecek?Mune başkan ne diyorsun?
Canım kazandınız daha ne istiyorsunuz üzgün olduğumuzu bile bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz cevap verdikcede dozunu artiriyorsunuz lütfenRakiplerini kasetle eliyor sagolsun
Sana erkek olduğunu düşündüren neydi ki kuşum? Komşumuz kadın.Resmen nefretten besleniyorlar. Biz kazansak dans etmek eğlenmekti hayalimiz. Adam kavga etmek istiyormuş. Bileği kuvvetli bir komşuya denk gelir de ebesinin örekesini görür inş.
Örgü örüp de ev hanımlığını belli etme cahil derler sonraTarih neleri yazmadı neleri unuttu neleri hasır altı etti bunu da yazmayıversin
Hayatta kazanmakta vardır kaybetmekte biz sereflice kaybettik enazindanRakiplerini kasetle eliyor sagolsun
Bu denli bir edepsizliği hemcinslerime yakıştıramadımSana erkek olduğunu düşündüren neydi ki kuşum? Komşumuz kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?