- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.790
- 528
He Kılıçdaroğlu mu düzeltecekti son 1.5 yıldır böyle öncesini kimse söylemiyor ama
Oh olsun, ben de bazı pasif agresif takılan tiplere denk geldim. Kocadan dayak yiyen, itilip kakılan sevilmeyen, ihtiyaçları karşılanmayan, izinsiz bir yerlere gidemeyen, tek maaşla evi geçinen insanlarmış hepsi. Kocanın eline bakıyorsun şükrediyorsun da, çocukların ufak, kocana bir şey olsa senin çalışma mecburiyetinde olup kazanacağın paran kiranı ödeyemez. Ben sadece acırım aslında neyle hava atıyorsalar?Çocuğuma ne zorlukla universite okuttum hakkı a101 de mi çalışmak ?
Evet ohhh ohhhh.
Pazara çıktım 300 tl harcadım hiçbir şey almadım tövbe olsun.
Ohhhh ohhh.
Suriyeliler işte. Boşa mı vatandaşlık verdi2 milyon 100 bin fark ya yazık
Muharrem İnceye yapılanları tarih yazacakKk gelince dolar 1 TL olacaktı çünkü hemenbay bay Bay Kemal kasetlerle olmuyor bu işler
Tayyip Erdoğan düzeltsin,Kılıçdaroğlu getirmedi bu duruma.Hadi bakalım,artık şerh odakları da ortadan kalktı.Bütün her şey elinde,bu arada 300 gr lik whiskas mama 50 lira olmuş.Kediler oy kullanmıyordu gerçi.He Kılıçdaroğlu mu düzeltecekti son 1.5 yıldır böyle öncesini kimse söylemiyor ama
Her türlü seviyesizliği bekliyoruz bizi şaşırtmaz.Nanik yapsaydın bir de 25 milyon T.C. vatandaşına.
Neyine ediyor dölü bozuk! Zaten kazanmış bedduanın amacı ne? Kendine dönsün hepsi.Komşumuz çıktı CHP'ye oy verenlere beddua ediyor hem de bağıra bağıra. Allah'ım senin adaletine güveniyorum ve inanıyorum.
Ben öyle olunca çıkar kavga ederdimKomşumuz çıktı CHP'ye oy verenlere beddua ediyor hem de bağıra bağıra. Allah'ım senin adaletine güveniyorum ve inanıyorum.
Muharrem İnceye yapılanları tarih yazacak
Sandığa gitmeyenler de çok evet cokda bişey değişmemiş çokta anlamamış RTE nedeiyse o diyenler2 milyon 100 bin fark ya yazık
Dünya mı lideriSeni gidi akılı
Bu sayfada çoğunluk CHP size laf anlatılmaz bizim dünya lidermz kk anlatamas ben sana mı kafa yorcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?