Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arada çocuk fikri geliyordu aklımıza. Yok. En az 5 sene yok. Bu ülkeye çocuk falan getirilmez kusura bakmayın. Sen doğur besle büyüt, Allah'ın kekomançi pakistanlılarına 4. Karı olsunlar daha sabi yaştayken. Yok anam yok. Kendimizi kurtaramadık, bari bi çocuğu daha ateşe atmayalım yazık.

Çocuğuma ne zorlukla universite okuttum hakkı a101 de mi çalışmak ?
Evet ohhh ohhhh.
Pazara çıktım 300 tl harcadım hiçbir şey almadım tövbe olsun.
Ohhhh ohhh.
Oh olsun, ben de bazı pasif agresif takılan tiplere denk geldim. Kocadan dayak yiyen, itilip kakılan sevilmeyen, ihtiyaçları karşılanmayan, izinsiz bir yerlere gidemeyen, tek maaşla evi geçinen insanlarmış hepsi. Kocanın eline bakıyorsun şükrediyorsun da, çocukların ufak, kocana bir şey olsa senin çalışma mecburiyetinde olup kazanacağın paran kiranı ödeyemez. Ben sadece acırım aslında neyle hava atıyorsalar?

Sanki millete koyd*k mu deyip sevinecek, şükredecek bir hayatları var. Rezervler ekside, aldıkları hâlden beter hâle getirdiler;ama ne anlar ki? O verilen sosyal yardımına erzağına bakar. Ekonomiye bak, sadaka ekonomisi.

Geçen bir tanesi müteahhitlik yaptığımız ilçelerden birini aşağılamıştı kendi çapında, ne emekli maaşı ne asgari ücret şu an o dairelerden birini bile tutamıyor. Olsun adam kazandı, yallah Suriyelilerin gettolarına, bir tık ucuza tutma şansınız hâlâ var, bir seneye bıçaklanmazsanız satırla bir yerleriniz kesilmezse, kızınız istismar edilmezse onu da tutamayacak duruma geleceksiniz. Gelen kaçaklarla da arz talep dengesizliği oluşacağı için ağlayarak günlüklerine yazmalarını bekliyorum o günleri.

He Kılıçdaroğlu mu düzeltecekti son 1.5 yıldır böyle öncesini kimse söylemiyor ama
Tayyip Erdoğan düzeltsin,Kılıçdaroğlu getirmedi bu duruma.Hadi bakalım,artık şerh odakları da ortadan kalktı.Bütün her şey elinde,bu arada 300 gr lik whiskas mama 50 lira olmuş.Kediler oy kullanmıyordu gerçi.

Komşumuz çıktı CHP'ye oy verenlere beddua ediyor hem de bağıra bağıra. Allah'ım senin adaletine güveniyorum ve inanıyorum.
Neyine ediyor dölü bozuk! Zaten kazanmış bedduanın amacı ne? Kendine dönsün hepsi.

Komşumuz çıktı CHP'ye oy verenlere beddua ediyor hem de bağıra bağıra. Allah'ım senin adaletine güveniyorum ve inanıyorum.
Ben öyle olunca çıkar kavga ederdim
Biz çıkıp bağırıyor muyuz gitsin kutlasinlar.
He çok yakın komşularım da var ama napim kendi tercihleri ama yanımda aglayana bende bir tokat atarım artık bananeeee

Sayın Erdoganin 2023 sığınmacı plani tıkır tıkır işledi ve sonucu belirledi.Ekonomi,egitim sistemi bunlar benim icin tırı vırı.Tek kaygım,korkum ülkemde önlenemez multecilerdi ki hala da öyle.Bunlarla devam dedi cogunluk.Bu cogunlugun da liderlerine olan bagliligi,sevgisi ülke sevgisinin önüne gecmistir.Saygi duyuyorum demokratik hak ama buna dolaylı ya da direkt katkisi olan herkes ama herkes her gun dualarımda olacak.Muhalefete de iki cift lafim var.Onu da yazacagim tabiki.

Şahsen parti tutan bir insan değilim.
Duruma göre kendimce değerlendirip oy kullanıyorum.
Yani her seçimde istikrarlı bir şekilde aynı partiye oy atmadım, o anlayışta değilim.

İlk turda Sinan Oğan'a oy vermiştim.

İkinci turda iki tarafta içime sinmiyordu ama yanlış atılan ekonomik adımlar nedeniyle tercihim bu seçimde kk oldu.
İktidarın da güzel yaptığı çok şey oldu mutlaka ama ekonomi bir ülkenin bel kemiği diye düşünüyorum. Bu nedenle bu seçimde iktidara oy vermemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…