Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
He Kılıçdaroğlu mu düzeltecekti son 1.5 yıldır böyle öncesini kimse söylemiyor ama

Neyse biz yine biziz. Biz bu düzende yaşamaya alıştık. Şimdi sıra onlarda. Acımıyorum. Açım,faturamı ödeyemiyorum,kiramı ödeyemiyorum,sokakta kaldım diyene de hak ettiniz daha beter olun diyeceğim. Bize çok bir şey olmaz ama onlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Arkadaşlar lütfen azıcık mantıklı yorumlar yazın. Yok sen de öleceksin,sen ölüm acısı yaşamamışsın. Bunlar ne şimdi? Sadece kahkaha atıyorum.
Sen boşver onları, hünkarlarını ölümsüz sanıyorlar ondan bu zorlarına gitme. Ama ben bir sonraki seçimi göreceğini düşünmüyorum.

Hala tüp kuyruğu diyorlar delirtecekler insanı. Siz halk ekmek kuyruklarını görmüyor musunuz ya cidden? Pazarda kıyıya köşeye atılan ezik büzük domatesleri kızının elinden tutarak pazara giden arkadaşım topluyor benim. Hala hastane yaptı köprü yaptı babasının hayrına yaptı sanki

Rte ye oy vermeyi sevap zannedenlerle zordu haklısın. Şimdi her gün kadın ölüm haberleri zam haberleriyle devam edeceğiz. Bir de kutluyoruz sokakta. Vah ki ne vah.

Beklediğim sonuçlar geldi maalesef. Arkadaşlar bundan sonra yapacağım o %48le dayanışmak. Birine yardım mı edilecek? O %48den olacak. Ekonomi çok kötü gidecek. Kaçabilen kaçar da bu ülkede sıkışıp kalan o %48 e çok yazık olacak. Mümkün olan en az hasarla atlatalım. Çevrenizdekileri tanıyın :)

Kalan %52 için demiştim zaten. Su, itfaiye, hortum. İnşallah en kötü onlar etkilenir. İnşallah yaptıklarının bedelini masumlar değil onlar çeker demekten başka yapacak şey yok.

Sizler icin cok cok uzgunum, degisim isteyenler icin icim buruk..
Isterdim ki siz de yurtdisi standartlarinda yasayabilin, siz de etin kilosuna 7-8 birim verin, kahveye 2-3 birim verin, cocuklarinizi en guzel sekilde dusunmeden besleyebilin, siz de tatilinizi en guzel sekilde yapabilin..
Ne kadar aci ulkemin insani yurtdisina tasinma plani yapiyor, afganlar suriyeliler durmaksizin elini kolunu sallayarak geliyor..
Kazanan tarafa hayirli olsun falan diyemeyecegim ne yazik ki, hayirli olmayacagi icin.
Sevinenler neye seviniyor anlamiyorum.
Haziran’da Antalya planimiz var pound kim bilir kac olacak biz gelene kadar.. Sefasini bizler cekerken cefasini sizler cekeceksiniz, cok uzgunum..
Soylenecek soz cok, ama icimden bir sey demek daha gelmiyor artik..

Çok garip bir şey var, yardıma muhtaç olanlar hep o %52den çıkıyor. Yıllardır yardım dernekleriyle çalışıyorum durum bu. Yardımı edenler de %48.

Balkon konuşması külliyede yapılacakmış

He Kılıçdaroğlu mu düzeltecekti son 1.5 yıldır böyle öncesini kimse söylemiyor ama
Evet düzeltecekti vardı umudum şuan koskocaman bir hayal kırıklığı.
Şuan oy verdiğiniz adam bunlara sebeb oldu niye oldu ki bu ülkenin ne derdi vardı da son 1.5 yıl da oldu olmasaydı banane savaştamiyiz Ukrayna savaşta onlar bu kadar zor da değil halkı bu kadar üzgün ve mutsuz değil ya

Katılıyorum. Burada reisim de reisim diyenler sanki oy verecekmiş gibi Kılıçdaroğlu olmasaydı diye kötülediler adamı.şimdi de yazıyorlar düşürmek için bizi.
Ben Kılıçdaroğlu nun çalışmalarının farkındayım, çok güzel projeler vardı. Olmadı yapacak birşey yok.
Mültecileri bizim paralarımızla ev yapıp yollar, depremzedelerden parasını alıp ev yapar.
Yapar bi şekilde reisleri.
Nasıl olsa sorgulayan yok.

Tarafsız gibi takılıp hayırlı olmadığını bile bile ülkemize hayırlı olsun diyenler nedense sinirimi daha çok bozuyor
+1
Hayir suriler geldiginde Türkçe bilmiyordu. Biz de italyaya gider italyanca öğreniriz.
Valla gidebilsek tükan senin, hani veriyorlar mı vize? Bir bucuk sene önce aldık biz iş için, fuar vardı. İki ay beklettiler ve onbeş gün verdiler vize. On Beş GÜN!

Doktorlar giderse gitsin dedi doktor kalmadı olanlar dolu mümkün değil sağlık sistemi çöktü çökecek hala yol hastane ıvır zıvır diyorlar
Giderlerse gitsinler dediği doktorları geri çağırdı bide bu ne celiskidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…