Burada AK parti seçmenine laf söyleyeceklerine gitsinler ysp seçmenine laf söylesinlerBu hainlikten ders alınsın dilerim. Kimlerle yola çıkacağını bilsin herkes.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada AK parti seçmenine laf söyleyeceklerine gitsinler ysp seçmenine laf söylesinlerBu hainlikten ders alınsın dilerim. Kimlerle yola çıkacağını bilsin herkes.
Ben acımıyorum, hiç de umrumda değil. Vuracağım kırbacı, reyizimizin yaptığı gibi en az %125 zam her sene.Yine en çok şikayeti yapip ağlayanlar da onlar değil mi kuğum![]()
Alabiliyormuş onlar. Kendilerinden taktik istiyorum bizim bilmediğimiz hangi ekonomik taktiklere sahipler acabaNe yapalım ? Ülkenin yarısı aç hala rte ye oy attılar demek ki keyifleri yerindebende babamın kartını kullanıyorum yeri geldiğinde yetmiyor işte sadece sana bana değil çok kişi aç ama demekki memnunlar
Ben de mental olarak çöktümMuhalifmişsiniz sanırım. Şu emojileri koyacak motivasyonu nasıl buldunuz, bize de anlatır mısınız? Şahsen su içmeye dahi motivasyonum yok da şu an.
Benim artik kurtulma umudum da kalmadı. Dilimin bağını çözüyorum, sktir olup gidicem bu cehennemden. Afganlılarla pakilerle mutluluklar diliyorum oy verenlere.Tek bir şeye üzülüyorum yine kurtulamadık![]()
Oyunuz çok düşmüş kazandiniz tebrikler ederim. Benimkilerde yani kuzenlerim Hakkari'de görev yapıyor kk ya verdiler komple il il değişiyor demekkiBen dün burada yazdım Diyarbakır'da yaşıyorum eşim burada görev yapıyor Diyarbakırlı arkadaşlarından duyduğunu Kılıçdaroğlu'na bu sefer oy vermeyeceklerini söylemişler ama benim yorumuma herkes dalga geçip gülücük attı
Aynen, benim de tuzum kuru, ülkenin en elit halkına sahip şehirlerden birinde yaşıyorum, mülteci sınırlı, çift maaşım evim arabam var. Şimdi onları satsam köyde bir villa alır çiftçiliğe geçerim. Çiçek böcek yaşarım. Asgari ücrete mahkum olup geçim sıkıntısı çeken düşünsün. Çocuklara da uluslar arası meslek edindirip dil öğrettim mi tamam. Yeşil pasaport ceplerinde zaten.Benim yerim var dağ başı falan ama olmadı çıkarım, büyükşehirde olup bir apartman dairesinden başka şeyi olmayan, etrafındaki bir ton kontrolsüz göçmenin içinde sevinç çığlıkları atan düşünsün.
Amin. Fark bu kadar az iken aklı başında herkes bu oy farkının kimlerin sayseninde olduğunu bilirZehir zıkkım olsun hepsine![]()
Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorumAstrolojiyle ilgilenen arkadaşım ekran karşısında büyük bi sağlık sorunu yaşayacak rte demişti, 2 haftadır izliyorum yok belki bu gece bi şeyler olur![]()
OgrenmislerdirBaştan beri biliyorlardı demek ki sonucu.
Malesef size katılıyorum. Demek ki çok da şikayetleri yokmuş.Burada AK parti seçmenine laf söyleyeceklerine gitsinler ysp seçmenine laf söylesinler
Başka yapacağım bir şey yok. Seçim sonucu bu maalesef.Kombo hayirli olacak
Aaa öyle mi olmuş kahraman ızgaraADAM KAZANDI![]()
Erdoğan kazandı. Kendisi ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.![]()
![]()
Niye Allah mı rte, illaki ölecek?Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorum
Tebrikler ozaman.Hala kalbiniz kötü �yi ki Recep Tayyip Erdoğan kazandı sizlerin şu yorumlarını gördükçe kazandığımız için daha çok mutlu oluyorum
Aha bunu tuttumBende gitmek istiyorum da nasıl ? Dil filan da biliyorum ama, koca mı bulsam? Onu nasıl bulacam ki![]()