- 1 Haziran 2018
- 5.315
- 16.262
- 248
Aldığı oy az buz değil. Ve deneyimli, karakter ve vizyon sahibi birisi. Sevmek zorunda değilsiniz. Senelerin deneyimi de mevcut.Bu kadar önemli bir seçimde, domuz bağcıların meclise girdiği seçimde, ekonominin bu halinde seçilecek aday çıkmalıydı. Adama şans vermek ne ya benim gençliğim gitmiş, o da kim oluyor? Koltuk sevdasina yaktı gençliğimizi.
Burda katilim epey azdi maalesef oy aldı ama kaybettigi kadar aldı mi bilmiyorum ozdagi isterdim benim bir derdim yok ama ysp tayfa degisik dusunmusTam tersi de oy da aldı bence ama . Ben sırf bu yüzden oy verdim. Milliyetçi kokenliyim
Zafere oy vermeme rağmen tarafsız kalmasını beklerdim.Kk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordum
Pusulayı öptüm, zarfı yaladım, üstüne besmele çekip üfledim, sandığa atarken tekrar öptüm olmadı olmadı ....İlk seçimde yaladım tutmadı şimdi yalamayayım dedim olmadı, gidip yalayabilir miyim desem işler mi ya acaba geç kaldım ama
Ben dedim ama burada inanmadı kimse tıkladım ama izlemedimmoralim. sifir babala tv de etkilemedi bizi gulsem mi aglasam mi
Biz çok sabretmiştik sıra onlardaydı.Bir kesimi değil ama çoğu küstu ne gerek var diyorum ama herkes böyle dusunmuyor
Kız yskTsk başkanı açıklama yapıyor
Fox takı da çark nereye gidiyorsa ora dönüyor anlamadım neyse vatanimiz için hayırlısı olur herşey diyelimFox'taki bey 15 dk sonra sonuçlar netleşir diyor.
İlk turda kazandiramadilarKk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordum
Ay hızlı yazdım kaçmışKız ysk
Aynen öyle, vicdanım rahat.Üzülmedim üzülmiyeceğim insan kendine yakışanı yaşar aynen devam
İlk turda çok hile vardi bence kürt seçmen baya oy verdi kk'na.İlk turda kazandiramadilar
Kesinlikle katılıyorum yorumunuzaDedem dedem diyenlere ve kk ya hiç müstehak değil. Adama şans bile vermediler ki, 20 yıldır aynı adam başta. Adamı günah keçisi ilan ettiler, şans tanımazken halk nasıl görecekler ne yapacağını? Bu kadar önyargılı olmayın.
Yok ya canım öyle deme fark inmis aradaki fark hiç belli olmaz kıran kırana bir seçim oluyorDurun hemen böyle şeyler demeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?