Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bizim sandıkta diğer seçime göre 3 kişi eksik gelmsiti oy kullanmaya. Yine RTE öndeydi ama aradaki fark 13 kişi azalmıştı

Pamuk çok üzgünüm vala hiç gelme üstüme

Yspliler küsmüş duydun mu? Bunca zamandır Atatürkçülerden milliyetçilerden sabır beklendi, şımarık seçmen olmayın diye azar yedik durduk, ama Ümit Özdağ yüzünden küsmüşler baksen.

Bu kadar önemli bir seçimde, domuz bağcıların meclise girdiği seçimde, ekonominin bu halinde seçilecek aday çıkmalıydı. Adama şans vermek ne ya benim gençliğim gitmiş, o da kim oluyor? Koltuk sevdasina yaktı gençliğimizi.

Onların ne kabahati var öyle deme, sefaleti seçen yarıya tükür
Adamlar ellerinden geleni yaptı, yine de sürüneyim diyorsa bir ülkenin yarısı e sürünsünler, alkışlayarak izleriz.
Kk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…