Daha belli degil amayuzde 91 acildi
aushshshah amin amin o zamanInsanimiza diyorum zaten hahahahaha
Pamuk çok üzgünüm vala hiç gelme üstümeValla bana asla müstehak değil.
Dedem dedem diye şımartanlara müstehak olsun.
Böyle bir dönemeçte seçilmeyecek adayla seçime çıkıp zerre kadar katkısı olmayanlara 34 vekillik verip eski akplileri meclise sokanlara müstehak.
Zerre kadar sevmezken değişim için ona oy verdim. Ömründe chpye oy vermemiş eski akplileri ikna ettim oy vermeleri için. Bana hiç müstehak değil. Elimden geleni yaptım.
Ben de onu yazdım arkadaşlara şimdiBu foxdakiler de artık durum belli falan demeye başladı
Hadi inşlhAbdestli gittim oy vermeye
ben yine köpek gibi yalayip attimBen totemimi zarfı yalamayarak yaptım
İlk seçimde yaladım tutmadı şimdi yalamayayım dedim olmadı, gidip yalayabilir miyim desem işler mi ya acaba geç kaldım ama
Ay hahahah dolmuşta sesli güldüm buna fkdksnssnben yine köpek gibi yalayip attim
Yspliler küsmüş duydun mu? Bunca zamandır Atatürkçülerden milliyetçilerden sabır beklendi, şımarık seçmen olmayın diye azar yedik durduk, ama Ümit Özdağ yüzünden küsmüşler baksen.Valla bana asla müstehak değil.
Dedem dedem diye şımartanlara müstehak olsun.
Böyle bir dönemeçte seçilmeyecek adayla seçime çıkıp zerre kadar katkısı olmayanlara 34 vekillik verip eski akplileri meclise sokanlara müstehak.
Zerre kadar sevmezken değişim için ona oy verdim. Ömründe chpye oy vermemiş eski akplileri ikna ettim oy vermeleri için. Bana hiç müstehak değil. Elimden geleni yaptım.
Bu kadar önemli bir seçimde, domuz bağcıların meclise girdiği seçimde, ekonominin bu halinde seçilecek aday çıkmalıydı. Adama şans vermek ne ya benim gençliğim gitmiş, o da kim oluyor? Koltuk sevdasina yaktı gençliğimizi.Dedem dedem diyenlere ve kk ya hiç müstehak değil. Adama şans bile vermediler ki, 20 yıldır aynı adam başta. Adamı günah keçisi ilan ettiler, şans tanımazken halk nasıl görecekler ne yapacağını? Bu kadar önyargılı olmayın.
Kk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordumOnların ne kabahati var öyle deme, sefaleti seçen yarıya tükür
Adamlar ellerinden geleni yaptı, yine de sürüneyim diyorsa bir ülkenin yarısı e sürünsünler, alkışlayarak izleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?