Son söz yssknin artikE aa ya göre sonuçlanacak yazmış bi arkadaş yukarıda
Ben ikisinde de yalamadımİlk seçimde yaladım tutmadı şimdi yalamayayım dedim olmadı, gidip yalayabilir miyim desem işler mi ya acaba geç kaldım ama
Burda da başladılarBurda başladılar kutlamaya
Hala canı yanmayanlar var onların da canı yanacak o RTE diye ağlayanlar da bundan yaka silkecek de ancak öyle bir şeyler değişebilir.Onların ne kabahati var öyle deme, sefaleti seçen yarıya tükür
Adamlar ellerinden geleni yaptı, yine de sürüneyim diyorsa bir ülkenin yarısı e sürünsünler, alkışlayarak izleriz.
Bu hainlikten ders alınsın dilerim. Kimlerle yola çıkacağını bilsin herkes.Yspliler küsmüş duydun mu? Bunca zamandır Atatürkçülerden milliyetçilerden sabır beklendi, şımarık seçmen olmayın diye azar yedik durduk, ama Ümit Özdağ yüzünden küsmüşler baksen.
Şu durumda güldürdün ya Allah’ta seni güldürsünBen ikisinde de yalamadım
Yalayacak başka şeyler varken dilimi kimin dokunduğunu bilmediğim zarfa değdirmem
Her seçim aynı şey sonuç belli boşuna umut baglamayin RTE kazandı5-6 milyon sayılacak oy varmış yahu hemen neden ksramsar oldunuz
AmiiiiinnŞu durumda güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün
Vallahi bıktım artık yaHer seçim aynı şey sonuç belli boşuna umut baglamayin RTE kazandı
Ya hala hdp diyen var adamlar cıktı sokaklara tek tek insanlara anlattılar ya anlamıyorlarKk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordum
Tam tersi de oy da aldı bence ama . Ben sırf bu yüzden oy verdim. Milliyetçi kokenliyimKk bana samimi gelmişti ne yalan söyleyeyim başa geçsin isterdim, kurtleri kaybetmemek için dikkat etmelwri lazımdı, kurtler kazandirirdi şimdi onu. Ben kendim gördüm ozdag varsa yokuz diyen binlerce kişi vardi, en azından sadece destek deselerdi, icisleri diyince adamlar geri çekildi. Stratejik davranmalarini bekliyordum
Bir kesimi değil ama çoğu küstu ne gerek var diyorum ama herkes böyle dusunmuyorYspliler küsmüş duydun mu? Bunca zamandır Atatürkçülerden milliyetçilerden sabır beklendi, şımarık seçmen olmayın diye azar yedik durduk, ama Ümit Özdağ yüzünden küsmüşler baksen.
Ne değişecek barna? Gelecek seçimde yeniden aday olsa yeniden dedemcilik yapacaklar. Sen yaptın mi emin değilim, direkt sana degil sözüm.Pamuk çok üzgünüm vala hiç gelme üstüme
Kizlar farkettinizmi kk birçok ilde oyunu arttırmış 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre yurtdışı oyları sayılıyor galiba orda bişey çıkar. İnşallah. Amerika'da 14 Mayıs'ta kk çıktı sandıktanBenim umudum var. Fark az ama oy farkı bu şekilde devam ederse kazanma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?