- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.224
- 548
Benim yerim var dağ başı falan ama olmadı çıkarım, büyükşehirde olup bir apartman dairesinden başka şeyi olmayan, etrafındaki bir ton kontrolsüz göçmenin içinde sevinç çığlıkları atan düşünsün.Aynen öyle, vicdanım rahat.
Uçan kuşa, sokaktaki köpeğe, yoldaki ağaca, parktaki çocuğa bakınca güvenle, göğsümü gere gere bakacağım.
Ben değil, biz olmayı eşit olmayı istedim, istemeyenler eğsin yüzünü bana ne…
Adam: ben ne alakaADAM KAZANDI
Yoo eğleniyordum neden edeyimHâlâ gözardi etmediniz mi
Suriyeliler afganlar hizbullahcılar gelsin her haltı yesin bu saatten sonra üzülmem kimseyeHerseyi hak ediyorlar, daha da üzülmem ben
Ayy çinçap gelmese bari
Oğlanı daha bebeyken çifte vatandaş yaptım karnımdakini de nasip olurda doğurursam yapacam. Bu ülkede evlatlarımı heba edemem.Artık dolar 50 tl olunca rahatlar millet. Vallaha müstehak. Biz elimizden geleni yaptık. 2 kişiye oy verdirdik eşimle ısrar kıyamet. çok üzgünümNe tepki verecegimi sasırdım bende
Aday Kim olursa olsun bu kadar şeyin üstüne erdoğanın karşısına sokaktan alalade birini koysak kazanmalıydı normal bir toplumdaNe değişecek barna? Gelecek seçimde yeniden aday olsa yeniden dedemcilik yapacaklar. Sen yaptın mi emin değilim, direkt sana degil sözüm.
Geçinemiyoruz diyenlere de soracağım kime oy verdin diyeceğim.Suriyeliler afganlar hizbullahcılar gelsin her haltı yesin bu saatten sonra üzülmem kimseye
1500 tl lik Beyaz çay içen hanım vardıyaO kim ki. Ben anlamadım.
İnşl o dolar 60 70 e cıkar, bende gidecem burdanOğlanı daha bebeyken çifte vatandaş yaptım karnımdakini de nasip olurda doğurursam yapacam. Bu ülkede evlatlarımı heba edemem.Artık dolar 50 tl olunca rahatlar millet. Vallaha müstehak. Biz elimizden geleni yaptık. 2 kişiye oy verdirdik eşimle ısrar kıyamet. çok üzgünüm
Herkes çocuğuna sağlıklı besin versin, tatili lüks olmasın, eğitimin alasını alsın, akrabası yok diye sınavdan sınava sürüklenmesin, 2023 yılında elektrikten tasarruf edeyim diye karanlıkta oturmasın, canının istediğini parasına bakmadan alsın istedik de; kendi istemiyorsa layık bulmuyorsa ne yapalımBenim yerim var dağ başı falan ama olmadı çıkarım, büyükşehirde olup bir apartman dairesinden başka şeyi olmayan, etrafındaki bir ton kontrolsüz göçmenin içinde sevinç çığlıkları atan düşünsün.
Ben zaten o kesime hiçbir zaman üzülmedim bundan sonra zaten üzülmem.Herseyi hak ediyorlar, daha da üzülmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?