Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bize müstehak bu sonuçlar
Valla bana asla müstehak değil.

Dedem dedem diye şımartanlara müstehak olsun.

Böyle bir dönemeçte seçilmeyecek adayla seçime çıkıp zerre kadar katkısı olmayanlara 34 vekillik verip eski akplileri meclise sokanlara müstehak.

Zerre kadar sevmezken değişim için ona oy verdim. Ömründe chpye oy vermemiş eski akplileri ikna ettim oy vermeleri için. Bana hiç müstehak değil. Elimden geleni yaptım.

Totem mi yapıyorsunuz
5-6 milyon civarı oy açılacak daha ankaya göre 650 bin aa gore 2.500 milyon fark var herşey değişebilir yani hesap edin.

Almış Ankara'yı kk, yeni gördüm. En azından bu mutlu edecek

Totem mi yapıyorsunuz
5-6 milyon civarı oy açılacak daha ankaya göre 650 bin aa gore 2.500 milyon fark var herşey değişebilir yani hesap edin.
Ben totemimi zarfı yalamayarak yaptım

Muhalefet işini bilmiyor bunu söyledim söylüyorum, onca şeye rağmen bu adama oy veriliyorsa biraz elestiri yap of bizim ne sucumuz vardi

Hayır aklıma tukureyim bu insanlara umit baglayan aklıma tukureyim
Onların ne kabahati var öyle deme, sefaleti seçen yarıya tükür
Adamlar ellerinden geleni yaptı, yine de sürüneyim diyorsa bir ülkenin yarısı e sürünsünler, alkışlayarak izleriz.

İki ajansta da rte önde. İzmir de bile sandıklarda çok fark yoktu. Sandikla görevli arkadaşlardan gelen verilere göre. Bu sonucun değişeceğini sanmıyorum. Ben de hala umut etmeyi çok isterdim ama

Dedem dedem diyenlere ve kk ya hiç müstehak değil. Adama şans bile vermediler ki, 20 yıldır aynı adam başta. Adamı günah keçisi ilan ettiler, şans tanımazken halk nasıl görecekler ne yapacağını? Bu kadar önyargılı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…