Evet yedi idi. Başta dokuz dendi sonra YSK yedide seçim yasağını kaldırdı.Geçenkinde 7 de mi açıklanmaya başlanmıştı tv izlemiyoruzda simdilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yedi idi. Başta dokuz dendi sonra YSK yedide seçim yasağını kaldırdı.Geçenkinde 7 de mi açıklanmaya başlanmıştı tv izlemiyoruzda simdilik
Niye sinirleniyorsun ki ortada TRT mi kaldı? Hepsi onların tekelinde.İki hafta önceki seçimde akşam TRT açıktı ve TRT'de yorumcu diye çağırdıkları insanlar alenen akp ve Erdoğan'ı savunup muhalefet ve Kılıçdaroğlunu kötülemişlerdi. TRT evet vergi falan verdiğimiz kanal. Sinirden kudurmuştum. Merak ediyorum bu sefer napacaklar.
Tam da ona sinirleniyorum. Yani evet yıllardır böyle biliyorum ama yine de kendimi sinirlenmekten alamıyorumNiye sinirleniyorsun ki ortada TRT mi kaldı? Hepsi onların tekelinde.
18.00 da kalktı bir öncekinden bahsediyorsanız.Evet yedi idi. Başta dokuz dendi sonra YSK yedide seçim yasağını kaldırdı.
Ay hep öyle olsa keşkeBöyleler var ama katılım geçen seferden daha fazlaydı benim sandığımda diyen sandık görevlileri de okudum.
Kendince küsen veya zaten kazanamayacağız bik bik bik diye yürüme mesafesindeki okula gidip oy kullanmayan muhaliflere son derece sinirliyim. Evet kazanmak çok zor farkındayım çünkü manipülasyonlarla, hırsızlıklarla ve daha bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Bir adayın elinde devletin tüm imkanları var ve sonuna kadar kullanıyor diğer adayın ise her hamlesini engellemeye çalışıyorlar. Ama kazanamasak bile biliyorum ki ortaya çıkacak karanlıkta benim hiçbir payım olmayacak. En başta bunun için oyunu vermeli insan. Biz Norveç değiliz öyle trip atma lüksümüz yok.Aaa topikin kilidi açılmış!
Oyumu sabah erken kalkıp kullandım bu kez. Çok sıra oluyordu çünkü.
Ben akp nin ağırlıklı olduğu bir bölgedeyim. Sabah dokuz olmadan oy kullandığım halde kapıda azda olsa sıra vardı. Benden önce en az yirmi kişi oy kullanmıştı, sandiktaki zarflara göre.
Okul kalabalık idi hatta geçen seferden daha kalabalık.
Kapıda çok fazla gorevli de vardı, sanırım musahit veya başka türlü görevliler.
Hayırlı olsun diyeceğim ülkeye ama, büyük ihtimalle bu benim son oy kullanısim olacak.
Belki de bir dahakine bu hakkım bile elimden alınmış olur bir kadın olarak, kim bilir...
Aa ben yedi diye hatırlıyorum iki hafta öncekinde ama. Yedide bundledan bildirim gelmişti yayın yasağı kalktı diye18.00 da kalktı bir öncekinden bahsediyorsanız.
Sonra gerizekalı diyince banlaniyoruzAllah'ım sen akıl fikir ver ya rabbim.Eki Görüntüle 3253867
Mahalle yanarken pembik gelinlerAllah'ım sen akıl fikir ver ya rabbim.Eki Görüntüle 3253867
Biz de gittik saat 3 gibi kapıdan döndük.Sonra gerizekalı diyince banlaniyoruzbugün bide starbuckslar kapalıydı (niyeyse hiç anlamadım her kahveci açıkken) önünde koltuklarla oturduk kapıda yazıda var kapalı gelen giden tüm gücüyle kapıyı bi zorluyor ki ulan kapalı işte manyak mısınız
![]()
O basmıştır oyunu sonra ya yoksa seçim kağıdının üstüne yazar basardı etkileşim kasıyor işte kendince.Mahalle yanarken pembik gelinler
Hay senin kocanı ☺Allah'ım sen akıl fikir ver ya rabbim.Eki Görüntüle 3253867
Valla bi fark yok bence çünkü gloria falanda açıktı aynısıBiz de gittik saat 3 gibi kapıdan döndük.
Sonra arabicaya gittik yakındaki açıktı ne alaka çözemedik. Ne farkları var yani? Sen biliyor musun?