• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Okulda bir tek Nedim' in ismi geçmişti, gay olduğunu kulaktan kulağa duymuş şaşırmıştık. ( Edebiyat öğretmeniyim). Sümbülzade Vehbi' nin o yıllarda müstehcen bir üslupla yazdığı şiirini bilirdik ama bu kadarını bilmiyordum. Minyatürler, hiz oğlanları , civelek taburlari :eek:
Osmanlı vakayinamelerinde net yazılanlar var.
Sakilere çok guzellemeler olmuş.
Bizim dersler goy goy geçiyordu.
Hocalar her türlü tarihsel dedikoduyu .
Akhilleus patroklos ilişkisinin aynısı bizde de varmış.
Belgeli hem de.
Ev arkadaşım edebiyat okuyordu .
Ne zordu.

Açılışı yapayım ATA’mla

Eklentiler

• DCBE23EC-9B71-4869-BA3F-4CCF113847BF.webp
    DCBE23EC-9B71-4869-BA3F-4CCF113847BF.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 71
Önceki seçimde o kadar heyecanlıydım ki gece çok geç uyuyup seçim sabahı çok erken kalkmıştım.
Bu sefer öyle hissetmiyorum. Neredeyse öğlen uyandım ve oy kullanmaya giderken hiç heyecan vs yoktu.
Şunu da söyleyim bu sefer o kadar tenhaydı ki okul. Önceki seçimde çok fazla kişi vardı baya sıra beklemiştik. Bu sefer gider gitmez girdim oy kullandım. Bahçede saysan 20 kişi falan vardı. 🫤
Hayırlısı olsun hakkımızda demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Ağlama isteği geliyor bastırıyorum kendimi🥺

16:30'da da oy kullanmak nasıl bir rahatlıksa.
16.10 da kullanmis biri olarak soyleyeyim ..vardiyali calisan isciler 4 de birakildi is yerlerinde bende esimle birlikte oy kullandigim icin o saatte kullandim malesef vardiyali olunca sona kaliyor oy isi 😅

İlk tur Sinan Oğan'a verip ikinci tur için oy kullanmamayı düşünen iki arkadaşım bugün gittiler Kılıçdaroğluna bastılar onun mutluluğu var üzerimde. Umutsuz ve heyecansızdım böyle gider sanmıştım ama sabahtan beri heyecandan ölüyorum. Umarım her şey güzel olur, üzülmez ve yıpranmayız🙏🏻

16.10 da kullanmis biri olarak soyleyeyim ..vardiyali calisan isciler 4 de birakildi is yerlerinde bende esimle birlikte oy kullandigim icin o saatte kullandim malesef vardiyali olunca sona kaliyor oy isi 😅
Bizim calısanlarda vardiyalı oldugu için o saatte kullanabildiler

Back
X