- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
Açıklamasalar da olurmuş. Açıklamaya gerek kalmadı ki sağır sultan duydu1 saat sonra millet ittifakı adayı açıklanacakmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklamasalar da olurmuş. Açıklamaya gerek kalmadı ki sağır sultan duydu1 saat sonra millet ittifakı adayı açıklanacakmış.
Kesinlikle aynı fikirdeyimAsıl dayatmayı bence ilk başta yaptığı gibi yine Meral Akşener yapıyor. Bu iki belediye başkanına bu kadar takıntılı olması hayra alamet değil bence
Kendi partisinden de değil. Adamlar günlerdir kapısına gitmeye çalışıyor bir de. Hiç anlamadım bu ısrarı.Asıl dayatmayı bence ilk başta yaptığı gibi yine Meral Akşener yapıyor. Bu iki belediye başkanına bu kadar takıntılı olması hayra alamet değil bence
Demek ki neymiş asıl mesele Kılıçdaroğlu nun kazanacak aday olup olmaması değilmişKendi partisinden de değil. Adamlar günlerdir kapısına gitmeye çalışıyor bir de. Hiç anlamadım bu ısrarı.
Meral Akşener masaya dönmüş. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kabul edilmiş.
Kaynak: Halk TV
İYİ PARTİ masaya dönmese barajın altında kalır, tarih olurdu. Akşener bu gerçeği görünce geri dönmek zorunda kaldı... Diye düşünüyorum.Niye gitti niye geldi anlamadım
Çocuk oyuncağına çevirdiler, ciddiyetlerini yitirdiklerinin farkında değiller mi acaba
Vallahi ya, tüm saygınlıklarını kaybettiler. Ya tarih yazacağız ya tarih olacagiz diye bas bas bağırırken şimdi ne değişti de geri döndün?Niye gitti niye geldi anlamadım
Çocuk oyuncağına çevirdiler, ciddiyetlerini yitirdiklerinin farkında değiller mi acaba
İYİ PARTİ masaya dönmese barajın altında kalır, tarih olurdu. Akşener bu gerçeği görünce geri dönmek zorunda kaldı... Diye düşünüyorum.
Vallahi ya, tüm saygınlıklarını kaybettiler. Ya tarih yazacağız ya tarih olacagiz diye bas bas bağırırken şimdi ne değişti de geri döndün?
Kimseye sormadan kafasına göre kendisini Başbakan ilan eden kişi aynı zamandaBunu görmek için bu kadar tantanaya gerek var mıydı :)))
Bir konuda haklı herkesin derdi koltuk, kendisi dahil :))
Hiç belli olmaz yine gidebilir, sonra yine dönebilirVallahi ya, tüm saygınlıklarını kaybettiler. Ya tarih yazacağız ya tarih olacagiz diye bas bas bağırırken şimdi ne değişti de geri döndün?
Bu böyle yarım kalmayacak.Hiç belli olmaz yine gidebilir, sonra yine dönebilir
Şu an ilaç bulunamıyor haberiniz var mı? Bir hafta önce çocuğum hasta oldu doktor antibiyotik verdi şehirde bir tane yok başka bir şehirden getirtti eczacimizKendi aralarında anlaşamayanlar, bir aday bile çıkaramayanlar ülkeyi mi yönetecek yağ, ilaç kuyruklarında beklemeye niyetim yok üstelik AKP karşıtı biri olarak söylüyorum bunu hep karşıtlığını yapmış biri olarak üstelik
Geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmesi dileğiyleŞu an ilaç bulunamıyor haberiniz var mı? Bir hafta önce çocuğum hasta oldu doktor antibiyotik verdi şehirde bir tane yok başka bir şehirden getirtti eczacimiz