- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senarist akıllı kadınmış tam toplumumuzun seveceği tarzda bir dizi yapmışKızılcık şerbeti dizinin adı. Seküler ve İslamcı ailelerin çocukları sevgiliyken hamile kalıp evlenmek zorunda kalıyorlar. Kocasının ailesiyle birlikte yaşıyorlar. Kocası ve ailesi malum partinin özeti.
Rte nin karşısına tuvalet terliğini aday göstersinler ben tuvalet terliğine oy vereceğim , o kadar sevmiyorum kendisini .Tuvalet terliği aday olsa oy verecek bir seçmenleri var ne olsa ne olur
Yani bunu Bakan Albayrak istifası sonrası doların düşmesinde gördük. Boş koltuk bile doları düşürdü...Terlik bu ülkeye neler yapmazTuvalet terliği aday olsa oy verecek bir seçmenleri var ne olsa ne olur
Bi tane youtuber yayın açmıştı, aday olma lan diye.
Ben Ömer'i izliyorumSenarist akıllı kadınmış tam toplumumuzun seveceği tarzda bir dizi yapmış
Kadınlar Kulübü'dür o
Karşılaştırmayı doğru bulmuyorum yazan kişiden beklediğim üslupta yazılmış bir yazı da değil bu. Dediğiniz gibi hoş değil. Altına fikrimi yazacakken pc den kalkmak zorunda kaldım döndüğümde de düzenleme sürem bitmişti...Buna inanıyor musunuz gerçekten? Hiç eleştirmeden soruyorum. Sizin gibi düşünen çok az insan görüyorum. Bu tweetin altı da hic hak vermeyen üyelerle dolu. Ayrıca ülke bu riski alacağımız bir halde değil. Ekonomi sorunu, mülteci sorunu, işsizlik, eğitim sorunlari varken "lincoln böyleydi herkese kapak olsun" tavrini son derece çirkin buluyorum.
Terlik çok faydalı değil mi ki? Alaturka tuvalete terliksiz girilmez benceRte nin karşısına tuvalet terliğini aday göstersinler ben tuvalet terliğine oy vereceğim , o kadar sevmiyorum kendisini .
Sanki Akp nin böyle bir seçmen kitlesi yok mu ?
Aday olsun yazmasından iyidir bence...
Kiz tarafını hiç sevmez ama toplum. Seküler ailenin isimleri kıvılcım, alev, doğa. Bu arada bir bölüm dahi izlemiş değilim. Reelsta paylaşıp duruyorlar.Senarist akıllı kadınmış tam toplumumuzun seveceği tarzda bir dizi yapmış
Çok afedersiniz, çocuğuna yumurta yediremediği için seçilecek güçlü bir aday isteyen anne babaya bir nah çekmediği kalmış.Karşılaştırmayı doğru bulmuyorum yazan kişiden beklediğim üslupta yazılmış bir yazı da değil bu. Dediğiniz gibi hoş değil. Altına fikrimi yazacakken pc den kalkmak zorunda kaldım döndüğümde de düzenleme sürem bitmişti...
Türk dizilerinin hiç birini izlemiyorum hatta evde tv dahi açılmıyor, bana göre büyük çoğunluğu Türk toplumunun beynini yıkamak, gündemden uzaklaştırmak için var. Tv programları da dahilKiz tarafını hiç sevmez ama toplum. Seküle ailenin isimleri kıvılcım, alev, doğa. Bu arada bir bölüm dahi izlemiş değilim. Reelsta paylaşıp duruyorlar.
Ne alaka anlayamadım. Bu yazısını beğenmesem de Cumhurbaşkanı ve yanındakilere dava açma cesaretini gösteren bir avukat olduğu için helal olsun diyorum, hakkında ki fikrim tek bir twittle değişmez.Çok afedersiniz, çocuğuna yumurta yediremediği için seçilecek güçlü bir aday isteyen anne babaya bir nah çekmediği kalmış.
Kapak olsun deme şekli için söyledim bunu. Bu halka böyle hitap edemez. Kendisini tanımıyorum ama dava açtı ise helal olsun.Ne alaka anlayamadım. Bu yazısını beğenmesem de Cumhurbaşkanı ve yanındakilere dava açma cesaretini gösteren bir avukat olduğu için helal olsun diyorum, hakkında ki fikrim tek bir twittle değişmez.
Kesinlikle o konuda haklısınız. Belki sinirlenmiştir de yazmıştır bilmiyorum ama yine de hoş değil tabi kiKapak olsun deme şekli için söyledim bunu. Bu halka böyle hitap edemez. Kendisini tanımıyorum ama dava açtı ise helal olsun.