- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
Nasıl bir dizi meraklandırıyor ama izlemem muhtemelen :)Ben Ömer'i izliyorum
Burda K.K Yaziyorlar ben kadınlar kulubu okuyorum vallaKadınlar Kulübü'dür o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir dizi meraklandırıyor ama izlemem muhtemelen :)Ben Ömer'i izliyorum
Burda K.K Yaziyorlar ben kadınlar kulubu okuyorum vallaKadınlar Kulübü'dür o
Bence de terlik deyip geçmemek lazım bir sürü faydası varTerlik çok faydalı değil mi ki? Alaturka tuvalete terliksiz girilmez bence
İnanılmaz saçma bir dizi olmasına rağmen (ki genelde bu tür şeyleri önce Murat Soner'den dinlerim izlememe gerek kalmaz) çok cezbedici bir halde Nursema ve Umut kavuşacak mı diye izliyorum.Nasıl bir dizi meraklandırıyor ama izlemem muhtemelen :)
Hem yaş farkı hem yaşam tarzı farkı ama engel olunamayan bir aşk özetle. Bir de her günkü mevzumuz "O adamdan 5 çocuk niye be kızım " diye isyan ettirme durumu da var.Nasıl bir dizi meraklandırıyor ama izlemem muhtemelen :)
Ne güzel inşallah bu kafaya ulaşırım. Bu muhalefete rağmen bu denli pozitif olabilmek… Nasip et AllahımBence de terlik deyip geçmemek lazım bir sürü faydası var
Biz seçmenler hep muhalif olacağımıza göre, onlar kendini düşünsün. Ben şahsen kolay memnun olmam. Seçtiğim de gelse ben muhalifim, sıkıntı yok.Son günlerde gördüğümüz üzere muhalefet iktidarı güçlendirmek için elinden geleni yapıyor Amaçları muhalefet olarak kalmak. Bunu çocuk bile anlar
Türkiyede herkes siyasetçi problem yok görmeye alışık olduğumuz bir tablo. Fanatikçe futbol takımı tutmak gibi. Herkes futbol hakkında konuşur fanatikçe. Altı boş lakırdı işte.Biz seçmenler hep muhalif olacağımıza göre, onlar kendini düşünsün. Ben şahsen kolay memnun olmam. Seçtiğim de gelse ben muhalifim, sıkıntı yok.
AKP karşıtı mı Eski bir dost geldi aklımaKendi aralarında anlaşamayanlar, bir aday bile çıkaramayanlar ülkeyi mi yönetecek yağ, ilaç kuyruklarında beklemeye niyetim yok üstelik AKP karşıtı biri olarak söylüyorum bunu hep karşıtlığını yapmış biri olarak üstelik
Akp ittifakı enkaz altında kalmıştırSon günlerde gördüğümüz üzere muhalefet iktidarı güçlendirmek için elinden geleni yapıyor Amaçları muhalefet olarak kalmak. Bunu çocuk bile anlar
Keyfiniz yerinde Epeydir kimse yoktu, iyi oldu gelmeye bahaneniz oldu. Hoş geldinizTürkiyede herkes siyasetçi problem yok görmeye alışık olduğumuz bir tablo. Fanatikçe futbol takımı tutmak gibi. Herkes futbol hakkında konuşur fanatikçe. Altı boş lakırdı işte.