Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yazdıysa bozsunKızlar ben bahçelinin aslının diyarbakırlı olduğunu duymuştum
pAylaşamıyoruz
Osmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrimEn son İzmirli çıkacak diye çok korkuyoruz
Biz şimdi Kızılay yerine Ahbap'a bağış yaparak Kızılay'dan hizmet satın aldık. Kızılay'a bağış yapanlar nasıl yardım etmiş oldu bu durumda?
Helal etmiyorum
İyi biz yırttık metanetli ol, rabbim başka dert vermesin, diğeri memleketlin değil öyle düşünerek teselli edebilirsin kendiniOsmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrim
Eş durumundan onunla da yarı buçuk hemşehriyim Gülmeyin lütfenİyi biz yırttık metanetli ol, rabbim başka dert vermesin, diğeri memleketlin değil öyle düşünerek teselli edebilirsin kendini
Ve benimde hemserimOsmaniyenin Bahçe ilçesinden soyadı da oradan geliyor zaten... Ve maalesef benim hemşehrim
Takip etmedim bugün ama bir onun bir de Faruk Aksoy'un devreleri yandı son haftalarda.Mehmet Akif Ersoy şaşırttı bugün beni helal olsun