- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Takip etmedim bugün ama bir onun bir de Faruk Aksoy'un devreleri yandı son haftalarda.
Köfte dudaklı beğenmedi adamın isyanını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip etmedim bugün ama bir onun bir de Faruk Aksoy'un devreleri yandı son haftalarda.
Çok acıklı oldu bak buEş durumundan onunla da yarı buçuk hemşehriyim Gülmeyin lütfen
Ama yazık değil mi, eleştirmek çok ağır olmamış mı
O ilk iki gün neye öncelik verildiğini kimse anlatamayacak doğru dürüst. Ben de hiç anlamayacağım. Anlayamayacağım.biraz dinledim ilk 2 gün cadir yardimi yapamazdik cunku arama kurtarma ya oncelik verildi trafige engel olurduk 6 bin tirla gibi bisey soyledi ..
arama kurtarma diyor ya insan dinledikce sinir katsayilari yukseliyor
Devran değiştikçe bu tarz insanların sayıları artacaktır.Takip etmedim bugün ama bir onun bir de Faruk Aksoy'un devreleri yandı son haftalarda.
Utandım
Maalesef o video da gerçek o adam bu tarz şeyleri hep yapıyormuş...Onu anlarım da bir ülkenin Cumhurbaşkanı bunu nasıl yaparTiktok videosu görmüştüm, sakallı bir herif çadırın önünde şov yapıyordu. İçeridekilere cüzdanından para verip Allah benden razı olsun falan diye böğürüp duruyordu. Gerçek değildir, kimse böyle bir saçmalık yapmaz herhalde, bu derece cehalet, görgüsüzlük çok fazla, sosyal medya maymunudur sadece diye de düşündüm ama...
Utanç verici. Cehalet, görgüsüzlük toplumda yaygın hâle gelince makam sahipleri de o toplumdan çıkınca sonuç bu oluyor. Dönüp dolaşıp eğitime dayanıyor her mesele. Tencerenin kapağını değiştirmek işe yaramıyor, tabanını temizlemekten başka yol yok.Maalesef o video da gerçek o adam bu tarz şeyleri hep yapıyormuş...Onu anlarım da bir ülkenin Cumhurbaşkanı bunu nasıl yapar
Nasıl işine gelirse