- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karagümrük ne alaka acaba... Amann sanki çok umurumuzdaymış gibi gündemi boşu boşuna meşgul ediyor
Elinden bu kadarı geliyor, ne yapsın Vatan sevgisi böyle bir şey sanıyor galibaKaragümrük ne alaka acaba... Amann sanki çok umurumuzdaymış gibi gündemi boşu boşuna meşgul ediyor
Benim hiç tahminim yok. Attığımı da tutturamam zaten2 martta millet ittifakı adayı açıklanacakmış. Tahminleriniz kimler?
Kılıçdaroğlu olmasın da2 martta millet ittifakı adayı açıklanacakmış. Tahminleriniz kimler?
Toplantı sonrası parti genel merkezinde üç isim adına açıklamayı okuyan Özel “Arkadaşlarımızın tamamına yakını söz hakkını kullandı. Aday belirleme noktasında metin üzerinde ortaklaştılar. Aslında metinde bulmayacağınız bir isim üzerinde de ortaklaştılar” dedi.... Şu metni ve imza atanları görmek isterdim ipucu vermiş sanki2 martta millet ittifakı adayı açıklanacakmış. Tahminleriniz kimler?
Monşer alerjisi var milletimizde. İlle bir bağırdan kopmalı ve eldivensiz dokunmalı insana. Tutup tutup kucaklamalı onu.Kılıçdaroğlu olmasın da
Gençten, enerjik, ahlaklı bir adam getirsinler başa. Mümkünse hatta Karadeniz'in bağrından kopup da gelmesin, İmamoğlu gibi. Anası babası da diplomat olsun. Dedesi ninesi robertte faaln okusunlar. Kent soylu bir adam olsun.
Bıktım valla doblolu amcaların ülkeyi çevirdiği halden. Az elitleşek
*Ben de karadenizliyim. Ben de kent soylu değilim. Ama ulkeyi yöneten insanin görgülü, entelektüel, Vizyon sahibi ve paranın onu bozmayacagi kadar para-mevki sahibo olmasını, az vizyonu geniş olmasını istiyorum. Amcama benzeyen insanları görmekten sıkıldım
Japonya doğumlu Ümit Özdağ var elimizde. Ama kalan kriterlere uygun mu bilmiyorum. Üstelik aday olmak gibi bir niyeti de yok. Mansur Yavaş adaylığını destekleyeceğini, yoksa Muharrem İnce'yle ittifak kuracağını söylemiş.Kılıçdaroğlu olmasın da
Gençten, enerjik, ahlaklı bir adam getirsinler başa. Mümkünse hatta Karadeniz'in bağrından kopup da gelmesin, İmamoğlu gibi. Anası babası da diplomat olsun. Dedesi ninesi robertte faaln okusunlar. Kent soylu bir adam olsun.
*Ben de karadenizliyim. Ben de kent soylu değilim. Ama ulkeyi yöneten insanin görgülü, entelektüel, Vizyon sahibi ve paranın onu bozmayacagi kadar para-mevki sahibo olmasını, az vizyonu geniş olmasını istiyorum. Amcama benzeyen insanları görmekten sıkıldım
Parlamenter sisteme dönünce Cumhurbaşkanının pek bir önemi kalmayacak aslında o yüzden Kılıçdaroğlunun olmasını isterim. Başbakan dediğiniz gibi daha genç, iyi eğitimli ve ülkesini çok seven biri olmalı.Kılıçdaroğlu olmasın da
Benim çok beğendiğim Koç ailesinden tamamen ayrı tuttuğum biri var. Ömer KoçJaponya doğumlu Ümit Özdağ var elimizde. Ama kalan kriterlere uygun mu bilmiyorum. Üstelik aday olmak gibi bir niyeti de yok. Mansur Yavaş adaylığını destekleyeceğini, yoksa Muharrem İnce'yle ittifak kuracağını söylemiş.
Benim de Cem Uzan var. Bir umut bekliyorum ancak bunu millet ittifakindan beklemiyorum.Benim çok beğendiğim Koç ailesinden tamamen ayrı tuttuğum biri var. Ömer Koç
Mevcut yönetim değişmeden cem uzan zor gelir ülkeye bende severdim kendisini açıkcasıBenim de Cem Uzan var. Bir umut bekliyorum ancak bunu millet ittifakindan beklemiyorum.
Masa yanda dururken yer sofrasında Anadolu çocuğuyuk özümüzü kaybetmedik pozları kesmeli(!)Monşer alerjisi var milletimizde. İlle bir bağırdan kopmalı ve eldivensiz dokunmalı insana. Tutup tutup kucaklamalı onu.
Yok ya, halkın çoğu onu sevmiyor, samaroglanina dönmüş, seçimlere girmiş gitmiş yenilmiş. imajı bozuk.Parlamenter sisteme dönünce Cumhurbaşkanının pek bir önemi kalmayacak aslında o yüzden Kılıçdaroğlunun olmasını isterim. Başbakan dediğiniz gibi daha genç, iyi eğitimli ve ülkesini çok seven biri olmalı.
Ayy hiç sevmem ırkçi, faşist insan. Gerçi siyaset arenasında kimseyi sevmiyorum. Yılmaz Buyukersen'i çok sevdim sadece, o da çok yaşlı. Mansur yavasa da soğuk değilim bak.Japonya doğumlu Ümit Özdağ var elimizde. Ama kalan kriterlere uygun mu bilmiyorum. Üstelik aday olmak gibi bir niyeti de yok. Mansur Yavaş adaylığını destekleyeceğini, yoksa Muharrem İnce'yle ittifak kuracağını söylemiş.
Bana da Anadolu edebiyatından fenalık geldi. Parayı sonradan görüp azıyorlar bir de, önlerini alamıyoruz. Para ve mevki varoşluğu görgüsüzlüğü örtemiyor ne yazık ki.Kılıçdaroğlu olmasın da
Gonlumde yatan aslan Mansur Yavaş2 martta millet ittifakı adayı açıklanacakmış. Tahminleriniz kimler?
Ben de Karadenizliyim azıcık hemşehrilerim siyasetten çekilsin yahu!Kılıçdaroğlu olmasın da
Valla ya, makam mevkii sahibi insanlar aynı benim amcamlar gibi ekoseli gömlekleriyle "alfabe değişti kuran okuyamiyoz" falan , cahil cahil konuşuyorlar, sanki alfabe degisemese arapça kuranı anlayacak gibi "dünyayı yöneten beş ülke var" falan, cahil edebiyati... Bıktım yeminle.Ben de Karadenizliyim azıcık hemşehrilerim siyasetten çekilsin yahu!