Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Eleştirmek yasak, yaradan değil yardakçılar çarpıyor
Yüzyıllardır böyle kandırıyor lar insanları. bu ikditar ne ilk ne son. şuan seçim kazanmak için uğraşanlar bile ,yaradani düşürmüyor dilinden,oyun nereden geleceğini iyi biliyor'lar, ne kadar Allah' der fakir edebiyatı yaparsan oylar o kadar artıyor çünkü.
toplum olarak bizim kendimizi sorgulamamiz lazım ama oda bizde yok ne kadar ekmek o kadar köfte misali..

TÜP BEBEK İLAÇLARINI dahi bulamıyoruz.eczanelerde ilaç yok ilaç.neden ilaç bulamıyoruz???enflasyon?ekonomi=kötü yönetim.döviz kuru yüksek vergiler yüksek ilaç alınamıyor?hala savunacak olanlara da acilinden ilaca iğneye muhtaç günler dilerim.
Basit bir antibiyotiği bile bulamayabiliyorsunuz artık, birkaç eczane gezmeniz gerekebiliyor.

42 yaşındaki Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, genel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı : "6 zorlu yıldır bu görevi sürdürüyorum. Ben de insanım ve artık bu işin hakkını verecek kadar yeterli olmadığımın farkındayım. Devam edersem, Yeni Zelanda'ya zarar vermiş olurum."

Yetersiz beslenme ve eğitimsizlik.bize cahil halk lazım diyen ismi lazım değil bir bakan vardı😑

Rektördü söyleyen linkini bırakıyorum.

42 yaşındaki Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, genel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı : "6 zorlu yıldır bu görevi sürdürüyorum. Ben de insanım ve artık bu işin hakkını verecek kadar yeterli olmadığımın farkındayım. Devam edersem, Yeni Zelanda'ya zarar vermiş olurum."
Ahhh ahhhh

Evet, bu söylemi ödüllendirildi ve YÖK e atandı kendisi

Lüks içinde yaşayıp porsiyonlarınızı küçültün diyenlerle, okuyup bir şekilde prof. olup gerek yok okumayın cahil kalın diyen aynı kesimden.
Başka ne beklenir ki zaten.
Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş
Görüyorlar biliyorlar aslında,konu din iman olunca nedense 3 maymun oynanıyor.
Köprüyü yolları unutmayalım bu arada,eski Türkiye'de ambulans yoktu,ben hatırlarım kızakla giderdik hastaneyede.

Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin oyları düşüyor, diyen bir AKP li Enerji bakanımız da vardı.... Kendi seçmenini bu kadar aşağılayan başka parti yoktur herhalde....Özetle " AKP ye oy verenler cahildir ! " demek istemiş

Ne kadar doğru bilemeyeceğim
Her zamanki gibi sayın şengör abartıyor olabilir🙈🤣
Son 89 gördük
Aman be şimdi biz gerizekalı mıyız:KK57:

Son düzenleme:
X