Kandırılmıştır demedim yazılarımı dikkatli okuyunuz. Kılıçdaroğlu Öcalan ve avanesine ne diye hitap ediyor onu da yazsaydınız iyi olurduHayret montaj demediniz teşekkür ederim :) Ama diğer yandan da hiç şaşırtmadınız yapan taraf bendense kandırılmıştır, sürç-i lisan sonuçta insan vs... ama karşı taraf yaptıysa vatan haini, terörist, din düşmanı vs... dimi
Amin deyin diye insanları darlıyorsunuz kendinize bu kadar güveniyorsanız bi amin de siz deyin hanımefendiTipik seviyeli konuşamama saldırı ve hakarete geçme davranışı. Hiç şaşırtmıyorsunuz tavırlarınızla. Ne de olsa klavye silahşörlüğü
Ne demiş aydınlatın beni lütfen ama benden istediğiniz gibi video vs ile lütfen. Ayrıca az önce insandır sürç-i lisan etmiştir dediniz, Kemal Kılıçdaroğlu insan değil mi? varsa öyle bir sözü onun da dili sürçmüş olamaz mıKandırılmıştır demedim yazılarımı dikkatli okuyunuz. Kılıçdaroğlu Öcalan ve avanesine ne diye hitap ediyor onu da yazsaydınız iyi olurdu
O halde İngiliz Alman Fransızlarla mı büyütmeye razısınız. Hem sizin istemediğiniz gibi onlar da sizin çocuklarınız ile çocuklarını büyütmek istemezseMillet ittifakına vereceğim oyumu.
Ama maalesef bu Eyt ile yine çok oy topladılar gibi. Onlar gitmezse ben ülkeyi terk edeceğim. Çocuklarımın Suriyelilerle, Afganlarla büyümesine razı gelemem.
Önce seviye. Hem daha düzgün dua şekli yazın ne olduğu anlaşılmıyorAmin deyin diye insanları darlıyorsunuz kendinize bu kadar güveniyorsanız bi amin de siz deyin hanımefendi
Yan çizmeyin
Sizin üslubunuzla size cevap verdim
En azından kandırılmış olduğunu düşünmüyorsunuz bu da bişeydir.Kandırılmıştır demedim yazılarımı dikkatli okuyunuz. Kılıçdaroğlu Öcalan ve avanesine ne diye hitap ediyor onu da yazsaydınız iyi olurdu
Görünen köye kılavuz mu lazım.Ne demiş aydınlatın beni lütfen ama benden istediğiniz gibi video vs ile lütfen
Yazdığınızı dikkatli okuyunuz. Kandırılmıştan kasdınız Erdoğan dı zaten.En azından kandırılmış olduğunu düşünmüyorsunuz bu da bişeydir.
Sorumun cevabı bu değilEn azından kandırılmış olduğunu düşünmüyorsunuz bu da bişeydir.
Evet ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum. Ona ithafen yazdım zaten bildiğim kadarıyla ülkede başka kandırılan yok zaten, demek ki kandırıldığını düşünmüyorsunuzYazdığınızı dikkatli okuyunuz. Kandırılmıştan kasdınız Erdoğan dı zaten.
Ben sorularınıza cevap verdim ama cevap alamadım maalesef hala video bekliyorum, şu görünen köyün videosunuSorumun cevabı bu değil
Kılıçdaroğlunun partisinden terörist cenazelerine gidenler???Evet ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum. Ona ithafen yazdım zaten bildiğim kadarıyla ülkede başka kandırılan yok zaten, demek ki kandırıldığını düşünmüyorsunuz
Ülke de Afgan , Suriyeli istememenin alternatifi İngiliz, Alman, Fransızlar mıO halde İngiliz Alman Fransızlarla mı büyütmeye razısınız. Hem sizin istemediğiniz gibi onlar da sizin çocuklarınız ile çocuklarını büyütmek istemezse
Yaa gerçekten anlama güçlüğü çekiyorsunuz. Bayanın yazısını aktarıyorum. Kendisi suriyelilerin bize geldiği gibi o da başka ülkeye gidecekmişÜlke de Afgan , Suriyeli istememenin alternatifi İngiliz, Alman, Fransızlar mıBu nasıl bir düz mantık. Ayrıca ne zaman bu saydığınız ülkeler bize göç etmiş yada sığınmış
Bakın işte o fotoğraflar fotoşop, gerçekliği de kanıtlanmadı. Mecliste de konuşuldu bu konu kimse çıkıp o fotoğrafları savunamadı, hatta o fotoğraflar büyük ihtimalle şuan gündemde olan " Ebabil Harekatı " nın işiKılıçdaroğlunun partisinden terörist cenazelerine gidenler???
Teröriste hitabı nedir Kılıçdaroğlunun
Çok pardon haklısınız, anlama güçlüğü çekmiyorum sadece eksik okumuşum kusura bakmayın :)Yaa gerçekten anlama güçlüğü çekiyorsunuz. Bayanın yazısını aktarıyorum. Kendisi suriyelilerin bize geldiği gibi o da başka ülkeye gidecekmiş
Tepki vermek için tepki vermeyin okuduğunuzu iyice anlamanızı tavsiye ediyorum
Millet ittifakına vereceğim oyumu.
Ama maalesef bu Eyt ile yine çok oy topladılar gibi. Onlar gitmezse ben ülkeyi terk edeceğim. Çocuklarımın Suriyelilerle, Afganlarla büyümesine razı gelemem.
Siz Muharrem ince yi takip ediniz kendisi çok güzel ipliğini pazara çıkarıyorBakın işte o fotoğraflar fotoşop, gerçekliği de kanıtlanmadı. Mecliste de konuşuldu bu konu kimse çıkıp o fotoğrafları savunamadı, hatta o fotoğraflar büyük ihtimalle şuan gündemde olan " Ebabil Harekatı " nın işi
Siyasi kariyerini bir gece de bitirmiş biri benim için, Chp yi eleştirebilir normaldir ama iktidarı o da sevmez, kendisini takip ediyorum ne gibi iplikleri pazara çıkarmış siz biliyorsunuz madem beni yormayın link atın işim gücüm var sürekli sizin yazdıklarınızın aslı astarı var mı diye araştırma yapamam, ki siz benden kanıt beklerken aynısını siz yapmıyorsunuz...Sonra da ağzı olan konuşuyor diyorsunuz...Siz Muharrem ince yi takip ediniz kendisi çok güzel ipliğini pazara çıkarıyor
Amerika’yı düşünüyorum. Orada iş bağlantım var. Amerika fırsatlar ve medeniyetler ülkesi. Çeşitli milletlerden, ırklardan insanlar var. New York’te bir bölgede Chinatown sadece Çinliler yaşıyor. Los Angeles Meksika ile sınır komşusu. Meksikalı nüfus çok. Fransa’da dediğiniz gibi ırkçılık mevcut. İngiltere sürekli yağmurlu. Depresyon için çok müsait. Almanya belki bir ihtimal. İlk önceliğim Amerika.O halde İngiliz Alman Fransızlarla mı büyütmeye razısınız. Hem sizin istemediğiniz gibi onlar da sizin çocuklarınız ile çocuklarını büyütmek istemezse
Link atmayı beceremedim maalesef. Ama siz zaten ikna olmak için istemiyorsunuz.Siyasi kariyerini bir gece de bitirmiş biri benim için, Chp yi eleştirebilir normaldir ama iktidarı o da sevmez, kendisini takip ediyorum ne gibi iplikleri pazara çıkarmış siz biliyorsunuz madem beni yormayın link atın işim gücüm var sürekli sizin yazdıklarınızın aslı astarı var mı diye araştırma yapamam, ki siz benden kanıt beklerken aynısını siz yapmıyorsunuz...Sonra da ağzı olan konuşuyor diyorsunuz...