Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kandırılmıştır demedim yazılarımı dikkatli okuyunuz. Kılıçdaroğlu Öcalan ve avanesine ne diye hitap ediyor onu da yazsaydınız iyi olurdu

Tipik seviyeli konuşamama saldırı ve hakarete geçme davranışı. Hiç şaşırtmıyorsunuz tavırlarınızla. Ne de olsa klavye silahşörlüğü
Amin deyin diye insanları darlıyorsunuz kendinize bu kadar güveniyorsanız bi amin de siz deyin hanımefendi
Yan çizmeyin
Sizin üslubunuzla size cevap verdim

Kandırılmıştır demedim yazılarımı dikkatli okuyunuz. Kılıçdaroğlu Öcalan ve avanesine ne diye hitap ediyor onu da yazsaydınız iyi olurdu
Ne demiş aydınlatın beni lütfen ama benden istediğiniz gibi video vs ile lütfen. Ayrıca az önce insandır sürç-i lisan etmiştir dediniz, Kemal Kılıçdaroğlu insan değil mi? varsa öyle bir sözü onun da dili sürçmüş olamaz mı

Millet ittifakına vereceğim oyumu.
Ama maalesef bu Eyt ile yine çok oy topladılar gibi. Onlar gitmezse ben ülkeyi terk edeceğim. Çocuklarımın Suriyelilerle, Afganlarla büyümesine razı gelemem.
O halde İngiliz Alman Fransızlarla mı büyütmeye razısınız. Hem sizin istemediğiniz gibi onlar da sizin çocuklarınız ile çocuklarını büyütmek istemezse

Evet ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum. Ona ithafen yazdım zaten bildiğim kadarıyla ülkede başka kandırılan yok zaten, demek ki kandırıldığını düşünmüyorsunuz
Kılıçdaroğlunun partisinden terörist cenazelerine gidenler???
Teröriste hitabı nedir Kılıçdaroğlunun

O halde İngiliz Alman Fransızlarla mı büyütmeye razısınız. Hem sizin istemediğiniz gibi onlar da sizin çocuklarınız ile çocuklarını büyütmek istemezse
Ülke de Afgan , Suriyeli istememenin alternatifi İngiliz, Alman, Fransızlar mı Bu nasıl bir düz mantık. Ayrıca ne zaman bu saydığınız ülkeler bize göç etmiş yada sığınmış

Ülke de Afgan , Suriyeli istememenin alternatifi İngiliz, Alman, Fransızlar mı Bu nasıl bir düz mantık. Ayrıca ne zaman bu saydığınız ülkeler bize göç etmiş yada sığınmış
Yaa gerçekten anlama güçlüğü çekiyorsunuz. Bayanın yazısını aktarıyorum. Kendisi suriyelilerin bize geldiği gibi o da başka ülkeye gidecekmiş
Tepki vermek için tepki vermeyin okuduğunuzu iyice anlamanızı tavsiye ediyorum
Millet ittifakına vereceğim oyumu.
Ama maalesef bu Eyt ile yine çok oy topladılar gibi. Onlar gitmezse ben ülkeyi terk edeceğim. Çocuklarımın Suriyelilerle, Afganlarla büyümesine razı gelemem.

Kılıçdaroğlunun partisinden terörist cenazelerine gidenler???
Teröriste hitabı nedir Kılıçdaroğlunun
Bakın işte o fotoğraflar fotoşop, gerçekliği de kanıtlanmadı. Mecliste de konuşuldu bu konu kimse çıkıp o fotoğrafları savunamadı, hatta o fotoğraflar büyük ihtimalle şuan gündemde olan " Ebabil Harekatı " nın işi

Çok pardon haklısınız, anlama güçlüğü çekmiyorum sadece eksik okumuşum kusura bakmayın :)

Siz Muharrem ince yi takip ediniz kendisi çok güzel ipliğini pazara çıkarıyor

Siz Muharrem ince yi takip ediniz kendisi çok güzel ipliğini pazara çıkarıyor
Siyasi kariyerini bir gece de bitirmiş biri benim için, Chp yi eleştirebilir normaldir ama iktidarı o da sevmez, kendisini takip ediyorum ne gibi iplikleri pazara çıkarmış siz biliyorsunuz madem beni yormayın link atın işim gücüm var sürekli sizin yazdıklarınızın aslı astarı var mı diye araştırma yapamam, ki siz benden kanıt beklerken aynısını siz yapmıyorsunuz...Sonra da ağzı olan konuşuyor diyorsunuz...

Amerika’yı düşünüyorum. Orada iş bağlantım var. Amerika fırsatlar ve medeniyetler ülkesi. Çeşitli milletlerden, ırklardan insanlar var. New York’te bir bölgede Chinatown sadece Çinliler yaşıyor. Los Angeles Meksika ile sınır komşusu. Meksikalı nüfus çok. Fransa’da dediğiniz gibi ırkçılık mevcut. İngiltere sürekli yağmurlu. Depresyon için çok müsait. Almanya belki bir ihtimal. İlk önceliğim Amerika.

Link atmayı beceremedim maalesef. Ama siz zaten ikna olmak için istemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…