- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.153
- 60
Ayak kaydırma böyle birşey işte.Öylede lakin bu işlerinde bir usülü prensibi var
Hoca dediği adamı bile harcadı
Hangi hoca dersen ikiside
128 milyon dolarla Ukrayna yeniden inşa edilebiliyormus öyle devasal bir paraBen çok iyi biliyorum. Star gazetesi vardı. Hergun bir kirli çamaşırıni çıkarırdi offf offf şimdi sıkıysa yapsınlar böyle haberler.daldan dala atlayacağım da aklıma geldi birden 128 milyon dolara en son ne oldu hala haber yok değil mi?
Adam yıllarca ülkesine gelemedi halada gelemiyor. bütün mal varlığına el koydular şirketlerine davaları hala sürüyor..Ben daha yaşlıyım senden:)) adamın siyaset hayatı bitti resmen.
30 yıl okuttum boynuz kulağı geçti benim yıllarca yapamadığımi 3 günde yaptı diyor :)Öylede lakin bu işlerinde bir usülü prensibi var
Hoca dediği adamı bile harcadı
Hangi hoca dersen ikiside
Mansur Yavaş'ın instagram hesabini takip edin,hepsini tek tek şeffaf bir şekilde açıklıyor.Ama bu kadar şeffaflığı bünyeniz kaldırır mı orasını bilememBana Mansur Yavaş in hizmetlerinden bahseder misiniz ?
128 milyar doları harcama oyunu vardı az önce baktım sayfa kapatılmış. Ben 20 küsür Ferrari, 10 küsür gökdelen 30 tane falan yat almıştım param artmıştı128 milyon dolarla Ukrayna yeniden inşa edilebiliyormus öyle devasal bir para
en son duyduğum haber bu, :)
şeytan aldı götürdü
Aaa milyon dolar yazmışım dilimde fasfakir milyar dolar o ya!128 milyar doları harcama oyunu vardı az önce baktım sayfa kapatılmış. Ben 20 küsür Ferrari, 10 küsür gökdelen 30 tane falan yat almıştım param artmıştı
Öyle söyleme ,buradakilerin çoğu yedi kocalı koalisyonla ne hayaller kuruyorlar,ne umutlar besliyorlar,üzülürler şimdi.Tabiki de Cumhur ittifakına. 6 partiden ülkeye ne hayır çıkar. Kardeş olsa geçinemezler ki hepsi de farklı. Haa birde hdp var masanın altında.
Ülkenin acil alması gereken bir karar olsa 6 partiyle olacak iş değil..
Cumhur dan ne çıktı ? peynirin kilosu etin kilosunu geçti simit 6 TL emekli maaşı ile asgarî ücretin arası hiç bu kadar açılmadı sadaka verir gibi açıklandı. eczanelerde basit çocuk şurupları bulunmuyor kimse ucuz dolar la Euro ile iş yapmak istemiyor.ev fiyatları araba fiyatları tavandi seçim vaatleri yüzünden şimdi yine patlıyor ev kredisi verdikleri için . Doları tutmak için aldıkları paraları dostlarından saymıyorum bile.ulkenin cari açığınıTabiki de Cumhur ittifakına. 6 partiden ülkeye ne hayır çıkar. Kardeş olsa geçinemezler ki hepsi de farklı. Haa birde hdp var masanın altında.
Şimdiye kadar alınması gereken bütün kararlar tek adamla alınmış gibi sankiTabiki de Cumhur ittifakına. 6 partiden ülkeye ne hayır çıkar. Kardeş olsa geçinemezler ki hepsi de farklı. Haa birde hdp var masanın altında.
Ne oldu hani tek adam rejimiydi,ne zaman vazgeçtiniz bu söylemdenŞimdiye kadar alınması gereken bütün kararlar tek adamla alınmış gibi sanki
Terbiyesizliğin lüzumu yok.Öyle söyleme ,buradakilerin çoğu yedi kocalı koalisyonla ne hayaller kuruyorlar,ne umutlar besliyorlar,üzülürler şimdi.
Burada yaptığınız atar giderin yarısını da genel başkanınız Davutoğlu ile Babacan a yapsa keşke,haksız mıyım.Öyle böyle derken adayınız da bu ikisinden birisi olmasın sakınTerbiyesizliğin lüzumu yok.