Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

antalyada yaşamakm isterdim çok güzel bi yer bence

doğma büyüme istanbulluyum ve de istanbulda yaşamayı başka hiçbir şehire değişmem lakin bi tercih yapmam gerekirse istanbuldan sonra antalya derim !

kesinlikle EDİRNE.HEM TARİH KOKUO BU SEHİR HEM MODERN BİR ŞEHİR İKİSİNİ BİR ARADA TAŞIMASI COK GÜSEL.ASIRI KALABALIK DEĞİL TAM YASANILACAK YER

Bende izmir yada istanbulda yaşamak isterdim.İki şehirde çok güzel bence

balıkesir merkezde yasıyorum ama altınoluk ilçesinde yasamayı ısterdım

ben balıkesir konya ve bursa 3nün arasında tercih yapardım nişanlım nereye isterse yazabiliyor bu 3şehri yazacaz ama ben 3nüde çok istiyorum neyapacam gezip görenler sizce neresi daha güzel

kesinlikle balıkesiri es geç berbat ve sıkıcı bir yer konyayı görmedim ama bursa çok çok güzel bir şehir bence...hayırlısı olsun

benim ilk tercihim izmir ama olmazsa marmaris ve muğla eşimde bodrum diyor keşke fırsat olsada gitsek ahhh ahhhh nerde oralarda yaşayanlara tüm ailesi ve sevdikleride orada olanlara kısacası oraların yerlisi olanlara öyle imreniyorum ki sevdiklerimde olsun istiyorum galiba ben çok şey istiyorum :)))))

ya memleketım tokatta yada sehırden bıraz uzakta bahce ıcınde 4 donum arazısı olan bı cıftlık evınde yasamak ısterdı ahh ahh

ya ne istanbul ne izmir en güzeli akçay,edremit,altınoluk ve ayvalık en azından izmire yakın istanbulada ikisinin ortası rahat huzurlu temiz havası olan yerler aaaaaah hayalimde oralarda yaşamak var büyük şehirler çekilmiyo artık

ist da yanı gene aynı yerimde kalmak isterim zemuszemus

ankarada yaşamak isterdim:umursamaz: (öyle bir şansımızda var tayin nedeniyle) ama olmuyor olmuyormafoldumben

benim ilk tercihim izmir ama olmazsa marmaris ve muğla eşimde bodrum diyor keşke fırsat olsada gitsek ahhh ahhhh nerde oralarda yaşayanlara tüm ailesi ve sevdikleride orada olanlara kısacası oraların yerlisi olanlara öyle imreniyorum ki sevdiklerimde olsun istiyorum galiba ben çok şey istiyorum :)))))

bende canım ege nin herhangi bir ilçesinde yaşamak isterdim
fethiye,bodrum,datça olabilir
ama merkez değil

Son düzenleme:
ağrıda yaşamak isterdim çünkü memleketimin havası sert insanı merttir.Eş durumuyla manisadayım manisada çok güzel yinede ağrıyımı çok özledim selamlar

ben dünyada türkiyeyi türkiyede de mersinimi seçerdim ya benim memleketim gezilesi görülesi muhteşem bir yer kışta bile yazı yaşatan harkulade bir şehir görenler gelenler bilir dag ve deniz cenneti

kesinlikle ıstanbuldan vazgecmem :)) gezmek tatıl yapmak ıcın baska yerlere gıdebılırım ama ıstanbulsuz yasayamam...

X