Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

yaklaşık iki yıldır eşimin başını yedim BALIKESİR diye diye..Eşim de MUĞLA hayranı.. Çok uzun sürmeden bu iki yerden birine yerleşmek istiyorum..

ANKARA'da yaşıyorum. Bu şehri hiç ama hiç sevmiyorum her yönüyle soğuk geliyor bana...

izmirde yaşamak isterdim,denize yakın.,hareketli bi yaşamı var,insana huzur veren bi yer:)... Ankaranın da düzenini seviyorum..

marmaris - ayvalık - akçay - datça

Son düzenleme:
annemlerle aynı şehrin seması altında olayım da hiç farketmez neresi olduğu

İstanbulu çok seviyorum ama burası olmazsa kesinlikle karadenizde, arkamda orman, önümde deniz olan, kocaman camları olan, her zaman yağmur yağan bir yerde olsam daha ne isterimki.,
He o da mı olmadı, egenin kuzey kısmı, marmaranın doğusunda deniz olan herhangi bir yerde.
Ama yaşayamayacağıma emin olduğum bir yer varsa orasıda Ankara.
Hiç sevmiyorum o şehri.
Bu benim fikrim tabii kimse alınıp bu konuda yorum yapmasın.

kesinlikle fethiye fethiye başka bir yerde yaşayamam sanırım..inşallah hiç ayrılmam memleketimden

Doğup büyüdüğüm yerde İZMİR 'de...:1hug:Havası güzel,suyu güzel,insanları güzel...:hoorayaha ne olsun fıstık ötesi bir şehir.:asigim:

Slm. Yazın tatile gittiğim ve doyamadığım Datçada ömrümün sonuna kadar yaşamak isterdim.

marmaris yada istanbul

Ispartayı çok seviyorum hiç bir şehre değişmem :asigim:
Ama hedeflerime ulaşmak için izmirde yaşamak isterdim hihoyyyt

istanbulda yaşamak isterdim, oranın büyüsü hiçbir yerde yok 4 yıl yaşadım ama doyamadım..

istanbul kesinlikle buranın enerjisi hiç bir yerde yok... her vaktimi değerlendireceğim sosyal imkanlar burada mevcuthihoyyyt ama bergamada 15 sene oturduk havası suyu süper sadece bu yetmio ama kışın hayat yok iş yok nereye kadar!!! ayvalık(sarımsaklı badavut) harika bir yer ama yaş kemale erdiğinde kesinlikle sakin ve bir koyda yaşamak istiyorum:lepi:

bende daha karar veremedim kızlarr...hayırlısı olsunnn

Ben küçük şehirde yaşadığımdanmıdır nedir kesinlikle yine küçük bir şehir isterdim.Tek fark olarak deniz isterdim..deniz kenarında küçük bir ev isterdim..ahh ahhh nerdeee....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…