Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

Kesinlikle İstanbul.Herşey var bu şehirde deniz,tarih, doğa vs.

İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Yalova'yı çok seviyorum,orda yaşamayı çok isterdim...Çok güzel yaşanacak bir yer...Depremden önce hep tatile giderdik kampa..Ne güzel günlerdi..Hala da orda yaşamayı istiyorum..

bende çok seviyorum izmit yalova karamürsel harıka yerler

Yaklaşık 6 sene önce çok kısa bir süre ESKİŞEHİR'de kalmıştım ve insanlarını çok sevmiştim. Çok saygılı seviyeli insanlardı benim karşılaştıklarım. O yüzden buradan bunaldığımda ve kaçıp gitmek istediğimde eşime hep ESKİŞEHİR'e yerleşelim diyorum, oda orası nerden çıktı yavrum diyor öööyle kalıyor. Hala bıraktığım gibiyse ben isterim oraya yerleşmeyi :a015:

Tabii ki memleketim olan İstanbul'da...maalesef eşimin işi nedeniyle Nevşehirdeyiz..Büyükşehirde doğmuş,büyümüş,okumuş ve çalışmış biri olarak burası bana dar geliyor..

hatay(antakya)yaşamak isterdim.tepeden harbiyeyi izlemeyi bişeye değişmem

ben balıkesir de okudum orası olmayacağı kesin ama izmir çeşme tek tercihim

altınoluğu çok seviyorum havası suyu herşeyiyle süper biryer orası olabilir ama hep yazları ordayım işte kışları sıkıcı olabilir tabi
kesinlikle küçük denize sıfır yerler tercihim olurdu

[sıze="3"]evt canım bende çok gittim tatile...
Kışın çok sezsiz oldugunu söylediler...ama havası çok temiz.....
[/sıze]

[COLOR="[B][COLOR="DarkOrchid"]Silver"]bende büyük şehir seviyorum cıvıl cıvıl geliyiyo bana[/[/COLOR]COLOR][/B]

Ben izmir'de öğrenciyim ama,
mesela cunda gibi bir sahil kasabasında yaşama fikride gayet hoş geliyo kulağa. hihoyyyt

ben şu an yaşadığım yerden memnunum yaaa..
sanırım başka yerde yapamazdım...
amaa yinede ikinci olarak izmir diyebilirim...

valla arkadaşlar...ben çanakkale fanatiğiyim...orda yaşamak isterdim.....kısmetse ömrümüz varsa eşim emekli olduğunda oraya yerleşmeyi bile düşünüyoruz.....orayı hiç bir yere değişemem........

Ben kesinlikle eskişehirde yaşamak isterdim. Hem memleketim orası hemde çok sevimli bir kent.heryere yakın yaşanması kolay bir kent .başkanımız saolsun çokta güzel şeyler yaptı eskişehirde

ben karadeniz aşığıyım orduluyum orduda yaşamayı isterim ama ankarayıda çok seviyorum ikiside olur aslında ama ilk tercihim masmavi denizi ve yeşiliyle bütünleşen ordu olurdu

Ben yaşadığım yerden çok memnunum..
Burdan başka yerde yaşayamam herhalde..
30 dk mesafede dag havası 30 dk mesafede deniz havası alabilirsin burda
Daha ne olsun ki...
a.s .........BURSA .. BURSA.. BURSA..........a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…