Seçeceğim meslek için yardımcı olabilir misiniz? (ARKEOLOJİ)

MerryRise

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
2
0
6
Bursa
Selamün Aleyküm :) Ben ilerde arkeoloji okumak istiyorum internetten nasıl bir meslek olduğunu,çalışma şartlarını araştırdım.Tam bana uyan bir meslek.Bilginiz olmasa da; sizce seçmelimiyim geleceği olan bir meslek mi,rahat edermiyim acaba?

Ayrıca aranızda hiç bu bölümü okuyan ya da bir yakını okuyan varmı? Varsa nasıl önerirmisiniz acaba yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Not:Konuyu buraya açtım ama umarım yanlış olmamıştır en uygun burası olduğunu düşündüm de :)

Son düzenleme:
aleyküm selam canım bizim bir yakınımız arkeloji mezunu , muhasbe de calısıyor kendi okudugu meslegını yapmıyor , meslek ımkanları türkiyede anlattıgı kadarıyla kendi bölümü için cok kısıtlı , cok az kişi tutunabiliyor maddı olarak azmıs o yuzden muhasebedeymıs
yurt dısında tutunabilen bir meslek bende düşünüyordum , sonradan oyle anlatınca dogruluk payı da cok vazgectim iyi arastır bnce sececegin meslegi

Gerçekten çok istiyorum ve başka bir bölüm seçip de daha sonra pişman olmak istemiyorum.Ayrıca birkaç dil öğreneceğim için tercümanlık falan yapabileceğimi de düşündüm.Ayrıca ülkemiz tarih bakımından bu kadar zengin iken nasıl arkeologlar iş bulamıyor anlamış değilim.Hakettikleri karşılığı alamıyorlar.Yurtdışı imkanım olsa orda okumayı isterdim orada olanaklar daha çok ama ailem izin vermiyor malesef :)

Daha önümde birkaç senem daha var bakalım umarım bir gelişme olur.Beni kırmayıp cevapladığınız için teşekkür ederim. :) Hayırlı akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…