- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ellerine sağlık canım,afiyet olsunEki Görüntüle 1997041
Valla çok güzel tarif Nevoş çok beğendik
Beğenmenize memnun oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım,afiyet olsunEki Görüntüle 1997041
Valla çok güzel tarif Nevoş çok beğendik
Seninkinin yapım aşamalarını kullanarak bende mi konu açsamEllerine sağlık canım,afiyet olsun
Beğenmenize memnun oldum
Yemek bölümüne aç benim tarifimin aynısını eklemeSeninkinin yapım aşamalarını kullanarak bende mi konu açsam
O zaman bir daha tembel deme, yapıyorum işteYemek bölümüne aç benim tarifimin aynısını ekleme
Zaten pilavı görünce niye bir tarif yapıp katılmadı dedimO zaman bir daha tembel deme, yapıyorum işte
Kesinlikle ama kim olur bilemiyorum fakat çok eğlenceli oluyor beklemek hem öğreniyoruz yeni şeyler monoton hayatıma biraz heyecan kattı bu yarışma birdaha ki kategorilerde de mümkün olduğunca katılım göstereceğim inşallah bebişim de izin verirse tbkiTeşekkür ederim canımSahiden bu kategori oylama çok zor ve sürpriz olacak
Böyle düşünmene çok memnun oldum canımİnşaallah canım sen de uygun kategorilerde katılırsınKesinlikle ama kim olur bilemiyorum fakat çok eğlenceli oluyor beklemek hem öğreniyoruz yeni şeyler monoton hayatıma biraz heyecan kattı bu yarışma birdaha ki kategorilerde de mümkün olduğunca katılım göstereceğim inşallah bebişim de izin verirse tbki
Beçere benZaten pilavı görünce niye bir tarif yapıp katılmadı dedim
Sonra kendi kendime tembel ne olacak dedim
Seni aldığımıza şükret yoksa evde kalacaktınBeçere ben
Yok artık ya, zaten oğlunuzun kapısında millet sıra olmuştuSeni aldığımıza şükret yoksa evde kalacaktın
Ahhh ahhhhh yaramı deştinHamile kadın kusmuklarını kendine sakla benden uzak tutYok artık ya, zaten oğlunuzun kapısında millet sıra olmuştu
Seninle harbi kadar şu smileyi hak eden insan görmedim. Resmen bizim için konulmuşAhhh ahhhhh yaramı deştinHamile kadın kusmuklarını kendine sakla benden uzak tut
EnHarbiKiz sana ne yaptıSeninle harbi kadar şu smileyi hak eden insan görmedim. Resmen bizim için konulmuş
Girmediği için yapmıyorEnHarbiKiz sana ne yaptı
Görümce düşmanı olduğun için böyle düşünüyorsunGirmediği için yapmıyor
Şuan bir şey yapmamış olması, yapmadığı ve yapmayacağı anlamına gelmiyor
He yani kötü gelin ben, siz melek görümcelerGörümce düşmanı olduğun için böyle düşünüyorsun
Aynen öyle biz ne yapıyoruzHe yani kötü gelin ben, siz melek görümceler
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık , başarılar dilerim...