Ellerine sağlık canım,afiyet olsun

Beğenmenize memnun oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım,afiyet olsun
Seninkinin yapım aşamalarını kullanarak bende mi konu açsamEllerine sağlık canım,afiyet olsun
Beğenmenize memnun oldum![]()
Yemek bölümüne aç benim tarifimin aynısını eklemeSeninkinin yapım aşamalarını kullanarak bende mi konu açsam![]()
Yemek bölümüne aç benim tarifimin aynısını ekleme![]()
Zaten pilavı görünce niye bir tarif yapıp katılmadı dedimO zaman bir daha tembel deme, yapıyorum işte
![]()
Kesinlikle ama kim olur bilemiyorum fakat çok eğlenceli oluyor beklemek hem öğreniyoruz yeni şeyler monoton hayatıma biraz heyecan kattı bu yarışma birdaha ki kategorilerde de mümkün olduğunca katılım göstereceğim inşallah bebişim de izin verirse tbkiTeşekkür ederim canımSahiden bu kategori oylama çok zor ve sürpriz olacak
![]()
Böyle düşünmene çok memnun oldum canımKesinlikle ama kim olur bilemiyorum fakat çok eğlenceli oluyor beklemek hem öğreniyoruz yeni şeyler monoton hayatıma biraz heyecan kattı bu yarışma birdaha ki kategorilerde de mümkün olduğunca katılım göstereceğim inşallah bebişim de izin verirse tbki![]()
Beçere benZaten pilavı görünce niye bir tarif yapıp katılmadı dedim
Sonra kendi kendime tembel ne olacak dedim![]()
Seni aldığımıza şükret yoksa evde kalacaktınBeçere ben![]()
Yok artık ya, zaten oğlunuzun kapısında millet sıra olmuştuSeni aldığımıza şükret yoksa evde kalacaktın![]()
Ahhh ahhhhh yaramı deştinYok artık ya, zaten oğlunuzun kapısında millet sıra olmuştu![]()
Ahhh ahhhhh yaramı deştinHamile kadın kusmuklarını kendine sakla benden uzak tut
![]()
Seninle harbi kadar şu smileyi hak eden insan görmedim. Resmen bizim için konulmuş
![]()
Girmediği için yapmıyor
Görümce düşmanı olduğun için böyle düşünüyorsunGirmediği için yapmıyor
Şuan bir şey yapmamış olması, yapmadığı ve yapmayacağı anlamına gelmiyor![]()
He yani kötü gelin ben, siz melek görümcelerGörümce düşmanı olduğun için böyle düşünüyorsun![]()
Aynen öyle biz ne yapıyoruzHe yani kötü gelin ben, siz melek görümceler![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık , başarılar dilerim...