- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
Daha galip var mi yarışma ne zaman bitiyoEvet ben galibim @tuzsuz_ruh hemen pes ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha galip var mi yarışma ne zaman bitiyoEvet ben galibim @tuzsuz_ruh hemen pes ediyor
Ahahahahhaha nevos daha az diyo birinci olmam lazım etiket güzeli bari seçileyimAnammetiketlerrr
Gııı denizz hile yaptın demesinlerKatkı yapayım
"Kaçan balık büyük olur,kaçamayan ızgara"
"Balık ve konuk 3 günde kokar"
"Balık canlı et kanlı yenir"
"Battı balık yan gider"
"Balık baştan kokar"
Hımm O zaman özele gel,sana pul kolleksiyonumu göstercem deGııı denizz hile yaptın demesinler
Ahahahahhaha yiter yaaa haksızlık olmasın kimseye kendi aklınla bulduklarım yetsinHımm O zaman özele gel,sana pul kolleksiyonumu göstercem de
Yok yazmıycaktım zaten,kardeşimde kaynaşıyoruz arı kovanı gibiAhahahahhaha yiter yaaa haksızlık olmasın kimseye kendi aklınla bulduklarım yetsin
Herre foto varsa gelirim o zaman koşuyumYok yazmıycaktım zaten,kardeşimde kaynaşıyoruz arı kovanı gibi
Yok kız ne resmi,yani hile sanmasınlar,bişey demiycektim anlamındaHerre foto varsa gelirim o zaman koşuyum
gelmem o zamanYok kız ne resmi,yani hile sanmasınlar,bişey demiycektim anlamında
Meg keşkek bekliyo obada bakgelmem o zaman
Yollucam az sonra onada koca tencereMeg keşkek bekliyo obada bak
Teşekkür ederim bekliyorum yorumunuzuEllerinize saglik çok güzel görünüyor eminim tadi da oyledir.ben somon baligi cok severim kizima ya hamsi yada somon yediririm illaki.ama bu çok iyi oldu zira bir sure sonra nasil yapsam diye düşünüyordum. Deneyip en kisa zaman da soylicem nasil oldugunu.
Teşekkür ederim canimCanım çekti valla. Eline saglik