Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ablacımAdresi alayım hemen yollayacağımNevoşşşş ellerine sağlık harika olmuş hepside hepsinden istiyorum acil yollaman lazım
Çok teşekkür ederimNe yazacağımı şaşırdım harika görünüyor . Emeğinize sağlık ne güzel çorba yapmışsınız
Biz yanık biber seviyoruz hatta tüm yemekleri yanık seviyoruzo biberleri yine yakmissin evdekileri zehirliceksin yazik ya
maydonozlar yine dogranmamis
sana bir türlü ögretemedim yemek yapmayi
sadece sofran muhtesem ötesi olmus ellerine saglik nevosum
basarilar dilerim
ev halkinin icini yaktin yiktin yeter artik zalimin kiziBiz yanık biber seviyoruz hatta tüm yemekleri yanık seviyoruz
Teşekkür ederim canım
Gülü seven dikenine katlanır.Onlar benim yanık yemeklerimi seviyorlarev halkinin icini yaktin yiktin yeter artik zalimin kizi
Teşekkür ederimDün akşam iftarda tavuk şiş tarifinizi denedim, hem çok lezzetliydi hem de pratik. Diğer yemeklerde çok hoş görünüyor elinize sağlık.:)
Çok teşekkür ederim:) güzel sade ve menüsü dolu dolu olan lezzetler elinize sağlık , başarılar Nevreste
Rica ederim ,birşey itiraf edeyim hemen yeşil çimen halısın da ki sunum hala kafam da canlanıyor , öyle etkilemiş görsellik içim de kalmasın dedimÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederim ablacımAdresi alayım hemen yollayacağım
Canım çok teşekkür ederimSelam ben geldiiiiim sofrandan kopya cekmeyeeeee
Ellerine saglik cok cok super olmus,azcik ucundan ben de deneyecegim bugun
Ama imkan yokk hepsini yapamam,iftari mumkunse evde gecirmek istiyorum hastanede falan degil
Bol bol sans diliyorum nevrestecim
Operim tatli yanaktan
Çok teşekkür ederim canımİnşaallah beğenirsinHarika olmuş. Yarışmada favorim bu menü.
Ellerinize sağlık tavuk şişi deneyeceğim ben de.
Ellerinize sağlıkBeğenmenize memnun oldumRica ederimNevreste kadayıf tarifini denedim çok güzel oldu teşekkürler