s.a arkadaşlar , Allah tüm arkadaşların şifasını versin
bende de 4 yıldır bu hastalık var ,arkadaşlardaki aynı sıkıntılar bende de mevcut, kullanmadığım şampuan , sabun , losyon (m-furo gibi) ,normal ilaç , bitkisel çözüm kalmadı. hiçbiri fayda etmedi, ben sizlere sadece benim kullandığım azda olsa faydasını gördüklerimden söz edeyim.
1. BİODERMA NOD+ DİYE BİR ŞAMPUANDAN ÇOK AŞIRI FAYDA GÖRDÜM ama zamanla bağışıklık kazandığındanmıdır bilmem eski haline döndü yalnız 3 ay kafam çok rahattı ve saçlarım çok güçlenmişti , hiç dökülme yoktu ,saçlarım tekrar gelmişti, hastalığın tekrar gelmesinin sebebi kireçli su da olabilir çünkü çok şehir değişikliği yapıyorum. özellikle Tokat'a gidince tokatlı arkadaşlar kusuruma bakmasın suyunuz çok kireçli :)
2. ENGİNAR SUYU tahminim bu hastalık iç hastalıklarla ilgili ,internetten araştırmalarımda karaciğer sıkıntısı deniyor , bunda da kafam çok rahatlamıştı 4 defa aldım ilk ikisi mükemmel geldi kıvamı baya yoğundu yalnız sonra aldığım iki su gibiydi hiç bir faydasını göremedim , yalnız enginar suyunun yoğunluğu çok önemli devamlı kullanacaktım ama artık su gibi çıkarmaya başladılar. yoğun kıvamlı bulamıyorum malesef
3. ARDIÇ KATRANLI SABUN bunun etkisini çok fazla göremedim ama sakinleştiriyordu en azından hala da kullanıyorum
4. SARIMSAK ve DEFNE ŞAMPUANI bizim arkadaş kullanıyordu deneyim dedim kullandım o gün iyi geliyordu ertesi güne hafif hareketlenme oluyor 3 gün baya yoğun kaşıntı ve kepek başlıyordu, bir müddet sonra hastalık ona da bağışıklık sağlıyor tabi ki , reklam olacak ama mecitefendi die bir marka
5.VİCHY YEŞİL KAPAK - elaria kardeşim sağolsun 1.5 ay önce buradan okumuştum aldım kullanıyorum %60 %70 faydasını görüyorum çok şükür , şuan bunu kullanıyorum kepek neredeyse yok ama kaşıntı oluyor malesef
6. STRES YAPMAYACAKSINIZ , kendinize sürekli uğraş bulun ama zevkli şeyler olsun sizin hoşunuza giden şeyler olsun , mesela ben sporcuyum spor yaptığım zaman çok rahat oluyor , sıkıldığınız şeyleri bırakın , sıkıldığınız ortamlardan çıkın açık hava her zaman iyi gelir
7.AYNALARDAN UZAK DURUN en önemli faktörlerden birisi kendinizi beğenmeyi bırakın ve olabildiğince aynalardan uzak durun , ÖZELLİKLE DE SAÇLARINIZ DÖKÜLÜYORSA...
8. PİYASADAKİ UCUZ BASİT ŞAMPUANLARI KULLANMAYIN
9.SAÇLARINIZDA VE VÜCUDUNUZ DA yağlama çok ise limon ve maydanoz bol tüketin
10. BU EN ÖNEMLİ FAKTÖR HASTALIĞIN ALLAH'TAN GELDİĞİNE İNANIN VE ONDAN
SABIRLA YARDIM DİLEYİN ÇÜNKÜ VERENDE O (C.C) ALANDA O OLACAKTIR. HASTALIĞI ALLAH VERİYOR... BU DA İNANIN SEBEPSİZ DEĞİL KENDİNİZİ MANEVİ(DİNİ) OLARAK GÖZDEN GEÇİRİN VE SİZE BİR KİTAP TAVSİYE EDEYİM ALLAHA VE PEYGAMBERİNE İMAN EDENLER İÇİN TABİ Kİ
said nursi- hastalar risalesi diye 30 - 40 sayfalık küçük bir kitap, bitirip bitirip tekrar okuyun hastalığı o zaman daha az önemsiyorsunuz
ŞİMDİLİK SÖYLEYECEKLERİM BUNLAR KARDEŞLER HAKKINIZI HELAL EDİN YAZDIKLARIM BAZILARINA GARİP VEYA TERS GELEBİLİR ÖZELLİKLE 10. MADDE
TEKRAR elaria ARKADAŞIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN , RABBİM HEPİNİZİN ŞİFASINI VERSİN A.E.O