- 31 Temmuz 2016
- 2
- 1
- 37
sevgili arkadaşım ben seboreik dermatitli birisi olarak 12 yılda iki şampuanı tek geçebilirim birisi selsun blue çok kullandım çok iyi bir şampuan fakat selenyum sülfit nedeniyle saç rengimde bozulma oldu birde REMOLENT şampuanı öneririm onun dışında vichy falan hikaye en azından ben hiç memnun kalmadım. sırf pazarlama yapmak amaçlı yazılmış yazılara inanmayın seboreik dermatit problemi olanlar en iyi şampuanı ( en iyi derken her şampuanın sonucu kişiden kişiye değişir yani bi şampuan birine çok iyi gelirken bir başka kişiye hiç iyi gelmeyebilir ) sadece ve sadece deneyerek bulabilir
selamlar canım
benim de var bu seboreik dermatitten. saçlarım aşırı derecede yağlı. sabah yıkıyorum geceye varmadan yağlanıyor. saçı hergün yıkamak ii değil diolar fakat yıkamayınca ne insan içine çıkabiliosunuz ne de rahat edebiliosunuz. bir de yıkamayınca bi gün ertesi gün yıkandığında dökülme artıyor.
saç derimde irinli irinli sivilceler var. sıkınca böle pıtır pıtır patlıo bildiğin sivilce. bi kaç yıldır belirli aralıklarla çıkıyor. ama bu sene hiç geçmedi. bir de büyük büyük sıkması da zevkli:)
ketoral ben de kullandım ama sivilce miktarını daha da artırdı. elma sirkesi iyi dediler kullanmamın ikinci günü sivilceler üç katına çıktı. ben de kendi haline bıraktım
bu kullandığın şampuanın adı tam olarak ne? bir de yağlanman da düzene girdi mi? yine hergün yıkıor musun saçını? yeni saçların çıkıyor mu?