- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
-
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Clear man mentollu esime cok iyi geldi
Aynı durumdan muzdaribim. Saç derimde ciddi kabuklanma oluyor. Her banyoda bu kabuklanmayı kaldırmazsam kaşıntıdan ölüyorum ve üstüne daha da kabuklanıyor. Sarı kantaron yağı sürüyorum banyodan yarımsaat önce yumuşadıktan sonra ince uçlu tarakla kazıyorum kabukları. Mentollü şampuanı yıllardır kullanıyorum egzamadan öncede kullanıyordum etkisi var mı bilmiyorum. Sıkıntı stres arttırıyor. İsveç şurubu balsamı diye bir ürün kullandım o kaşıntıyı azalttı ama işte düzenli kullanamadım onu tekrar başlamayı düşünüyorum. Bu balsamın içinde çinko var. Çinko eksikliği de böyle cilt hastalıkları yapıyormuş.Arkadaşlar sac derimde oldukça fazlalaşmıs durumda şuan çok sinirlerim bozuldu gittikçe çoğalıyor . Buna bir çözüm bilen olan azaltan birşey var mi biraz önce sirke karbonat yaptım saçlarımı çok seviyorum gür uzun ve kıvırciklar aynaya sac diplerime dokunmuyorum bile ellerime gelecek kazıyacağım moralim daha da kötü olacak diye çaresini bulan bilen var mı... Bu durumda olanlar yazabilir mı lütfen
mentollü şampuan babama ve arkadaşıma çok iyi geldi şu head & ... ve cl*ar markasının varya onları bi dene , saç kremini kafa derine değdirme.bir de banyoda sirkeli suyla durula saç diplerini özellikle saçlarını açtır açtır bol bol sirkeli sularla yıka ovalayıp.
saç kremi kullanmazsan keçe gibi olur şekilsiz olur sen diplere değdirmeden kullan uçlarına bir şey olmaz, ama özellikle şu sirkeli suyla durulamayı çok yakın arkadaşım yapıyo çok iyi geldi sorununa her duşta yap 4'te 1 oranında kullanıyo sirkeyi yanlış hatırlamıyosam.Saçlarım kivircik olduğu için sac kremi kullanıyorum şimdi kullanmadım etkisi var mı ?
Saç kremi kullanıyorsan derine gelmemesi lazım o da biraz zor oluyor. Benimde saçım kıvırcık bir şey sürmezsem asla açamam. Ben duştan sonra saça sıkılan sıvı saç kremlerinden kullanıyorum yine saç derime gelmeyecek şekilde sonra tarıyorum. Bir de bioderma atoderm serisi.Saçlarım kivircik olduğu için sac kremi kullanıyorum şimdi kullanmadım etkisi var mı ?
merhabaArkadaşlar sac derimde oldukça fazlalaşmıs durumda şuan çok sinirlerim bozuldu gittikçe çoğalıyor . Buna bir çözüm bilen olan azaltan birşey var mi biraz önce sirke karbonat yaptım saçlarımı çok seviyorum gür uzun ve kıvırciklar aynaya sac diplerime dokunmuyorum bile ellerime gelecek kazıyacağım moralim daha da kötü olacak diye çaresini bulan bilen var mı... Bu durumda olanlar yazabilir mı lütfen
Arkadaşlar sac derimde oldukça fazlalaşmıs durumda şuan çok sinirlerim bozuldu gittikçe çoğalıyor . Buna bir çözüm bilen olan azaltan birşey var mi biraz önce sirke karbonat yaptım saçlarımı çok seviyorum gür uzun ve kıvırciklar aynaya sac diplerime dokunmuyorum bile ellerime gelecek kazıyacağım moralim daha da kötü olacak diye çaresini bulan bilen var mı... Bu durumda olanlar yazabilir mı lütfen