Merhaba kizlar,
sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var. sene basinda biriyle tanistim ve sevgili olduk nerdeyse son 2 ay boyunca.
bastan beri cok romantik yapiskan biri degildi zaten, karakteri öyle diye düsünüyorum. haftada 2 sefer görüsüyorduk ve ben bunu az buldugumu söyledigim icin biraz tartistik ve birbirimizi yanlis anladik biraz da. ben alttan almak istedim ve buna mesaj attim. ama o zaten yürümiyecek sen iyi ve cok hoslandigim bi kizsin ama olmiycak dedi. aramiza mesafe girdi, tasinmak zorunda kaldi isinden dolayi, ve cok stresliyim dedi. sizin tecrübeleriniz neler böyle bi konuda? acaba gercekten su an stresli diye mi böyle davraniyo yoksa beni yeterince önemsemedigi icin mi. ortalik yatisinca geri dönmesisöz konusu olur mu sizce? üzgün hissediyorum gercekten
Aynen öyleBaşkasını bulmustur ki...
Oluyor valla. Eşim ilk bir yıl böyle böyle beni delirtti resmen. Ne akla hizmet sabretmisim diyorum şimdi. Şükür sonu güzel oldu ama yoruyor işte. Bizimki kendi içinde sorunlarını halledince düzeldi.daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor
daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor
Kac yıllık evli adamlar bir günde terkedebiliyor... O hayatını yasiyordur boşuna dertlenip bekleme tatlım.daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor
Oluyor valla. Eşim ilk bir yıl böyle böyle beni delirtti resmen. Ne akla hizmet sabretmisim diyorum şimdi. Şükür sonu güzel oldu ama yoruyor işte. Bizimki kendi içinde sorunlarını halledince düzeldi.
+1Ne için olduğu ne fark eder? İnsanlar tanışır anlaşamaz ayrılır. Birlikte olur sevgileri biter ayrılır.
Baştan beri hislerinde yalancıdır artık dayanamaz ayrılır. Araya başkası girer ayrılır. Ayrılır da ayrılır yani. Ne fark eder. 2 ayda beraber olamayacağınızı anlamış. Sanki senelerin birikimi var gibi geri döner mi diye sorulur mu? Önünüze bakın
Duyguları ilişkiyi sürdürecek kadar yoğun değilmiş.
Bu tipler döner dolaşır mutlaka çıkar bir yerde karşına ama seni önemsediği yada pişman olduğu için değil,
boş vaktini değerlendirmek için olur.
Kafana daha fazla takma kuzum.
Belki baska iliskisi vardir. Veya evli de olabilir. Yoksa bir erkek nicin uzak dursun?ha bi de ikimiz icinde birbirimizden uzak durmamiz daha iyi dedi. ne demekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?