• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere terk edildim

Taşınmak zorunda kaldı demişsiniz eğer başka bir şehreyse uzak mesafe ilişkisi istemememiştir

Sebepsiz değil ki sizinle uyuşmadığını fark etmiş ve bitirmek istemiş. Belki başkasının dünyalara değişmediği olacaksınız. 2 ay nedir ki, senelerce evli kalıp geçimsizlikten bitiren insanlar var.

daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor
Toplamda 2 ay mı sürdü yani? Sanki ilişkiden beklentileriniz uymamış gibi, ki bu bence çok doğal, 2-6 ay birini tanımak için fırsat veriyorsun, olmuyorsa zorlamadan yolları ayırıyorsun. Normal değil mi sizce?

Insanlarin gönül islerinde düstükleri en büyük hata olmayani oldurmaya calismak. Birsey olacagi varsa sizi bu kadar üzmez, düsündürmez, öylece olur sadece. Adamin senden uzaklasmasinin milyon tane sebebi olabilir. Sen de hayatina odaklan, bulunmaz hint kumaşı mı? Kendine deger ver ve gitmek isteyene kapiyi göstermeyi bil.

Ahh ahh, böyle hata yapa yapa insan ögreniyor, mutlu olmanin yolunun sadece ama sadece kendine deger vermekten gectigini...

tatlim ben kendi degerimi düsürecek bi davranista bulunmadim sadece üzülüyorum yine böyle oldu diye, cok zor birinden hoslaniyorum ben ve güzel olmasini ummustum bi iliskinin ki güzel de gidiyordu aslinda

Peşini bırakın, kendinizi düşürmeyin bence. İstemediğini söylemiş ve çok saçma bir sebepten dolayı bitirmiş. Belli ki bitirmeye yer aramış ve kurtulmak istemiş ama kalbinizi de kırmamak için sen iyisin ama olmuyor demiş. Peki öyleyse olmayanı zorlamanın manası yok. Bırakın gitsin, bazen çokta üstelememek gerekir.

kesinlikle kendimi düsürecek bisey yapmadim mesajina tmm diye karsilik verdim, numarasini ve sosyal medyadan sildim

Sebepsiz yere terketmemıs, olmayacak demıs uygun gormemıs ikinizi haklı ya da haksız. Boyle dusunmus ve bıtırmıs.

farklı bir sehire mi tasindi. belki uzak mesafe ilişkisi istemiyordur? taşındıktan sonra mi ayrıldınız önce mi?

Merhaba kizlar,
sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var. sene basinda biriyle tanistim ve sevgili olduk nerdeyse son 2 ay boyunca.
bastan beri cok romantik yapiskan biri degildi zaten, karakteri öyle diye düsünüyorum. haftada 2 sefer görüsüyorduk ve ben bunu az buldugumu söyledigim icin biraz tartistik ve birbirimizi yanlis anladik biraz da. ben alttan almak istedim ve buna mesaj attim. ama o zaten yürümiyecek sen iyi ve cok hoslandigim bi kizsin ama olmiycak dedi. aramiza mesafe girdi, tasinmak zorunda kaldi isinden dolayi, ve cok stresliyim dedi. sizin tecrübeleriniz neler böyle bi konuda? acaba gercekten su an stresli diye mi böyle davraniyo yoksa beni yeterince önemsemedigi icin mi. ortalik yatisinca geri dönmesisöz konusu olur mu sizce? üzgün hissediyorum gercekten :KK43:
ben soyle düşünüyorum: sız bu kısıden vazgecın. O, bana gore vakıt doldurmak ıcın sızle arada bır gorusmus gıbı geliyor. siz kesınlıkle ona bısey yazmayın. zaten olmayacak demıs, daha ne desın? Stresliyim demesi de bahanesi. Sizin iyi biri olduğunuzu biliyor belli ki sizi kırmamak adına bır bahane bulmuş, kesınlıkle kendı hayatınıza bakın derim ben

Back