• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz tekrarlayan düşükler,pıhtılaşma vs.

Başlıkta bu mesajın beğenilmiş açtığımi bile unutmuşum ,17 aylık bir oğlum var ve şu an 7 aylık hamileyim ,ne yaptın da oldu derseniz hiç bir şey ,ilaçları ve Dr lari bıraktım ,pandemi başıydı hamile kaldığımda nasılsa düşecek ne yaparsam yapayım dedim gitmedim ,düşmedi tutundu şimdi yanımda çizgi film izliyoruz beraber ,parktan yeni geldik ,şaka gibi. Ve hemen tekrar hamile kaldım aynı sistemle 7 aylık kızıma hamileyim. Darısı tüm isteyenlere umarım benim kadar cabalamadan olur. Şunu soylemeden geçemeyeceğim hic bir sey yapmadım evet ama hamilelik öncesinde psikoterapi almıştım tramvalar vs ile ilgili büyük ihtimalle o etkili oldu çünkü terapist neden ilk düşükten sonra gelmedin bi daha düşük yapmazdın demişti ben pek onemsememistim, haklı olabilir şimdi düşününce.
Allah bağışlasın neguzel bi yazı,Allah bizede nasip etsin inşlh.Yani hiçbişey yapmadınız devam etti ölemi

Çok güzel ya inşlh olur benimde 4 düşüğüm var artık hiç umudum kalmadı.peki histereskopiyi neden oldunuz
2 kez histereskopi oldum ilkinde baktı Dr parça falan kalmış mi perde var mı diye yok dedi bi mudahele yapmadı 2. De rahim dar olabilir dedi başka bi Dr yine yaptı bu kez üstten yanlardan rahmi genişletti ,işe yaradı mı derseniz yaramadı ,üstüne 2 düşük daha oldu ve histereskopi sonrası yapmasakta olurmuş sakın normal doğum yapma rahmi çok incellttim doğum sancısına dayanmaz dedi. Falso bi ameliyatti yani

2 kez histereskopi oldum ilkinde baktı Dr parça falan kalmış mi perde var mı diye yok dedi bi mudahele yapmadı 2. De rahim dar olabilir dedi başka bi Dr yine yaptı bu kez üstten yanlardan rahmi genişletti ,işe yaradı mı derseniz yaramadı ,üstüne 2 düşük daha oldu ve histereskopi sonrası yapmasakta olurmuş sakın normal doğum yapma rahmi çok incellttim doğum sancısına dayanmaz dedi. Falso bi ameliyatti yani
Ciddimisiniz ya,banada yanlardan dar histereskopi yapalım dediler,genetikli tüp bebek yap bidaha deneme dediler .kafam almak bullak oldu

Ciddimisiniz ya,banada yanlardan dar histereskopi yapalım dediler,genetikli tüp bebek yap bidaha deneme dediler .kafam almak bullak oldu
Genetikli tüp bebekte yaptırdım tutmadı gerçi hatta kurtajlardan birini genetige gönderdik sağlıklı çıktı

Benim de 4 düşüğüm var,o defteri kapattım diyorum ama kapanmıyor,hala içimde bir ümit,istek ve korku var. Hangi şehirde terapiste gittiniz ve adı nedir acaba?
Özelden yazdım esasen iyi bir terapist bile değilmiş ama benim önceden okuduğum kitaplar ve iyileşmeye gönüllü olmamla birleşince heralde işe yaradı umarım siz alanında uzman birini bulabilirsiniz

Ben de senin gibiydim. 4 doğal yoldan kalp atımı olmadan duşuk yaptım. Bir tup denedik ve cgh yani genetik test yaptırdık. Altı embriyodan dordu sağlıksız çıktı. İkşsi transfer edildi bir tanesi tuttu fakat 7. Hafta kalbi durdu. Bşr kez daha deneyelim dedik.3. Embriyom beşinci gune geldi ve yine genetik test(ngs) yaptırdık. Uçu de sağlıksız çıktı. Aslında diğer gebeliklerimde de buyuk ihtinalle bu yuzden duşuyordu. Artık bıraktım çocuk işini.
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz som durumunuz nedir

Diyet yapmadım , clexane 0.6 yi 2 doz kullanınca yeter dedi dr zaten öyle çok yeşil sebze yiyen bi insan değilim özel olarak dikkat etmedim. Şimdi tüp bebek deniyoruz pgt ile önümüzdeki ay transfer var bakalım bu benim son denemem olacak
Meehaba son durumunuz nedir benimde tekrarlayan düşüklerim var

2. dusugumden sonra tum testler yapildi sonuclar temiz cikti.3. gebelikte onlem olarak igne basladik o da dustu. son gebeligimde de kan sulandirici igne kullandim bu defa cok şükür aldik kucagimiza.yani sebep bulunamadi.farkli bisey de uygulamadim.zaten tekarlayan dusuklerin yuzde 50sinin sebebi yok demisti doktorum.sabretmek lazim insallah sizlere ısteyen herkese de nasip olur
Merhaba geçmiş olsun benimde 3 düşük var düşükler direk mi oluyordu kalp durması mı

Merhaba,
3tekrarlayan düşük, kromozom testleri kan pıhtı eğilimi gösteren 6lı panel testler herşey temiz düşük olmasını gerektiren bir anomali tespit edilmedi sizin son durumunuzu merak ettim çocuk sahibi olabildiniz mi?
Merhaba aynı durumu yaşıyorum son durumunuz nedir

Back