Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebepsiz tekrarlayan düşükler,pıhtılaşma vs.
- Konu Sahibi missagor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2013
- 74
- 15
- 98
Merhaba kızlar,
Hepinize çok geçmiş olsun.Ben de bir sağlıklı hamilelik sonrası,çok şükür 4 yaşında bir kızım var,geçen sene tekrar hamile kaldım ,kimyasal gebelik ardından hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım ki o bebeğimi de 13 haftalık kaybettim.kalp atışları durdu.bu bebek icin 2 kez kürtaj oldum.5 ay sonra tekrar bir kimyasal gebelik.doktorum tamamen tesadüf olduğunu,sağlıksız sperm sayısının çok fazla olduğunu,denk geliyor dedi..hiç bir teste gerek yok dedi.ben de içim rahat etmez test yaptıracağım dedim ama çok yıprandım için ertelemistim ki korunmama ragmen 2 ay sonra hamile kaldiğimi öğrendim. Su an ben bunları yazarken o da bana pıt pıt vuruyor. Ikinci Kızım nasip olursa.su an çok pimpirikliyim her hafta kontrollere gidiyorum,farklı farklı doktorlara gidiyorum,geçen 2 damla kan geldi hüngür hüngür ağladım soluğu doktorda aldım.umudunuzu kaybetmeyin kızlar..sebepsiz de olabiliyor.herşeyin bir zamanı var...
Hepinize çok geçmiş olsun.Ben de bir sağlıklı hamilelik sonrası,çok şükür 4 yaşında bir kızım var,geçen sene tekrar hamile kaldım ,kimyasal gebelik ardından hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım ki o bebeğimi de 13 haftalık kaybettim.kalp atışları durdu.bu bebek icin 2 kez kürtaj oldum.5 ay sonra tekrar bir kimyasal gebelik.doktorum tamamen tesadüf olduğunu,sağlıksız sperm sayısının çok fazla olduğunu,denk geliyor dedi..hiç bir teste gerek yok dedi.ben de içim rahat etmez test yaptıracağım dedim ama çok yıprandım için ertelemistim ki korunmama ragmen 2 ay sonra hamile kaldiğimi öğrendim. Su an ben bunları yazarken o da bana pıt pıt vuruyor. Ikinci Kızım nasip olursa.su an çok pimpirikliyim her hafta kontrollere gidiyorum,farklı farklı doktorlara gidiyorum,geçen 2 damla kan geldi hüngür hüngür ağladım soluğu doktorda aldım.umudunuzu kaybetmeyin kızlar..sebepsiz de olabiliyor.herşeyin bir zamanı var...
Ben de senin gibiydim. 4 doğal yoldan kalp atımı olmadan duşuk yaptım. Bir tup denedik ve cgh yani genetik test yaptırdık. Altı embriyodan dordu sağlıksız çıktı. İkşsi transfer edildi bir tanesi tuttu fakat 7. Hafta kalbi durdu. Bşr kez daha deneyelim dedik.3. Embriyom beşinci gune geldi ve yine genetik test(ngs) yaptırdık. Uçu de sağlıksız çıktı. Aslında diğer gebeliklerimde de buyuk ihtinalle bu yuzden duşuyordu. Artık bıraktım çocuk işini.Selam kızlar, yıllardır bebek sahibi olabilmek için çabalayıp duruyorum benimle benzer sorunları yaşayanlar,atlatanlar var mı acaba?
Toplamda 4 kez hamile kaldım 1 i kimyasal 2si kalp atışı hiç olmadı kürtaj sonuncusu kalp atışı durması sonucu kürtaj.
Son 3 ünde clexane kullandım kan pıhtılaşması eğilimi tespit edildi ama sebep bu değildir tesadufi dedi doktorlar.
Şimdi gittiğim doktor ise 2 ay folbiol Benixol sonrası hamile kalmaya çalışmamı ve her adetten 3 gun once kan tahlili yaptırıp eğer hamileysem aramamı, steroid ve clexane a başlayacağını söyledi.
Tabi bu arada bana bi sürü tetkik yapıldı histereskopıler, rahim genişletme ameliyatları, rahim filmleri ,lenfosit aşıları vs.
Kendimi çaresiz hissediyorum ve buna engel olamıyorum.
Bi de her hamilelikte bikaç kilo aldım kaldı bende steroid öncesi kilo da vermem gerekiyor önerileriniz var mı? Başka neler yapabilirim?
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Peki hiç hamile kalınca kortizon kullandınız mı? Bana son dr onu önerdi yine hamilelik çalışmalarına başladım bakalım hayırlısı olsun. Ben de yoruldum bu son denemem.Ben de senin gibiydim. 4 doğal yoldan kalp atımı olmadan duşuk yaptım. Bir tup denedik ve cgh yani genetik test yaptırdık. Altı embriyodan dordu sağlıksız çıktı. İkşsi transfer edildi bir tanesi tuttu fakat 7. Hafta kalbi durdu. Bşr kez daha deneyelim dedik.3. Embriyom beşinci gune geldi ve yine genetik test(ngs) yaptırdık. Uçu de sağlıksız çıktı. Aslında diğer gebeliklerimde de buyuk ihtinalle bu yuzden duşuyordu. Artık bıraktım çocuk işini.
Kendi mesajımı unutmuşum , kilo veriyorum 3 kg kaldı sadece hedefime.
Bebek te be zaman allah yazarsa o zaman olur artık napalım caresizligim geçti artık.
merhaba 3. düşüğüm gerçekleşiyor.5 haftalıkken değerler bir katı düşmeye başladı.kanamamın gelmesini bekliyorum.düşükler neden oluyor hiçbir araştırmaya girmedik ama şimdi doktorum tedaviye başlıyacağız dedi.ıntralipit serum uygulayacakmış.nasıl bişe olduğunu netten araştırdım fakat doktorla bu konuyu 2 hafta sonra görüşeceğiz.ilk başta kanamam gelmesi gerekli.gelmezse neyapmalıyım onuda bilmiyorum?
Allah yardımcın olsun canım inşallah bundan sonra tedaviler ise yarar sağlıkla bebeğini kucağına alabilirsinmerhaba 3. düşüğüm gerçekleşiyor.5 haftalıkken değerler bir katı düşmeye başladı.kanamamın gelmesini bekliyorum.düşükler neden oluyor hiçbir araştırmaya girmedik ama şimdi doktorum tedaviye başlıyacağız dedi.ıntralipit serum uygulayacakmış.nasıl bişe olduğunu netten araştırdım fakat doktorla bu konuyu 2 hafta sonra görüşeceğiz.ilk başta kanamam gelmesi gerekli.gelmezse neyapmalıyım onuda bilmiyorum?
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Canm sen periferik kanda kromozom analizi yaptir. İlk 3 ay düşüklerin ve bebek ölümlerinin sebebi anormal kromozomlarmiş.Peki hiç hamile kalınca kortizon kullandınız mı? Bana son dr onu önerdi yine hamilelik çalışmalarına başladım bakalım hayırlısı olsun. Ben de yoruldum bu son denemem.
Kendi mesajımı unutmuşum , kilo veriyorum 3 kg kaldı sadece hedefime.
Bebek te be zaman allah yazarsa o zaman olur artık napalım caresizligim geçti artık.
Benimde 4 düşüğüm var hepsi 3 aydan önce son gebeliğimde bnfe claxen kullandım kalp atışları olmasığı için aldık ve genetiğe gönderdik bebeğimde hiç bi kromozomsal bozukluk yok hatta kız olduğunu öğrendim doktorum bnm düşüklerimin sebebsiz tekrarlayan dülük oldğnu söylüyor bu steroid ne için verdi doktorunSelam kızlar, yıllardır bebek sahibi olabilmek için çabalayıp duruyorum benimle benzer sorunları yaşayanlar,atlatanlar var mı acaba?
Toplamda 4 kez hamile kaldım 1 i kimyasal 2si kalp atışı hiç olmadı kürtaj sonuncusu kalp atışı durması sonucu kürtaj.
Son 3 ünde clexane kullandım kan pıhtılaşması eğilimi tespit edildi ama sebep bu değildir tesadufi dedi doktorlar.
Şimdi gittiğim doktor ise 2 ay folbiol Benixol sonrası hamile kalmaya çalışmamı ve her adetten 3 gun once kan tahlili yaptırıp eğer hamileysem aramamı, steroid ve clexane a başlayacağını söyledi.
Tabi bu arada bana bi sürü tetkik yapıldı histereskopıler, rahim genişletme ameliyatları, rahim filmleri ,lenfosit aşıları vs.
Bi de her hamilelikte bikaç kilo aldım kaldı bende steroid öncesi kilo da vermem gerekiyor önerileriniz var mı? Başka neler yapabilirim?
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Sebepsiz düşük için hamile kalınca verecek canım şimdi diyet yapıyorum zayifliyorum bi taraftan da hamile kalmaya çalışıyorum bakalım bi de böyle deneyelim dedi dr. Tüm bağışıklık sistemini yok edip bebeği yabancı görmemi engelleyecek sanırım stereoit zaten 3. Aya kadar verecek sanırımBenimde 4 düşüğüm var hepsi 3 aydan önce son gebeliğimde bnfe claxen kullandım kalp atışları olmasığı için aldık ve genetiğe gönderdik bebeğimde hiç bi kromozomsal bozukluk yok hatta kız olduğunu öğrendim doktorum bnm düşüklerimin sebebsiz tekrarlayan dülük oldğnu söylüyor bu steroid ne için verdi doktorun
Merhaba deltacortil'in herhangi bir yan etkisini gördüzmüSelam kızlar, yıllardır bebek sahibi olabilmek için çabalayıp duruyorum benimle benzer sorunları yaşayanlar,atlatanlar var mı acaba?
Güncel; diyetisyene gittim 66 kilodan 56 kiloya düştüm ve o ara hamile kaldım. Günde 2 doz 0.6 clexane ,2 doz deltacortil 0.5. 1 tane aspirin 3 tane 200 mg progesteron, 1 tane de folbiol kullanıyorum. Bugün 6+5 hamileyim yarın kalp atışı duymak için doktora gideceğim. İnşallah bu kez olacak.
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Bende işe yaramadı yine aynı zamanlarda düşük yaptım. Kilo yapmadı , kullanırken cildim baya düzeldi bıraktığımdan beri yüzlerce komedon ve iri iri sivilceler oluştu geciremiyorum. Bi de killanma yaptı yine yüz ve boyunda.olan hafif tüyler uzadı ve siyahlasti sırf bu yüzden eve lazer aldım.Merhaba deltacortil'in herhangi bir yan etkisini gördüzmü
Allah yardimcin olsun canim benimBende işe yaramadı yine aynı zamanlarda düşük yaptım. Kilo yapmadı , kullanırken cildim baya düzeldi bıraktığımdan beri yüzlerce komedon ve iri iri sivilceler oluştu geciremiyorum. Bi de killanma yaptı yine yüz ve boyunda.olan hafif tüyler uzadı ve siyahlasti sırf bu yüzden eve lazer aldım.
Teşekkur ederim. Sizede gecmis olsunAllah yardimcin olsun canim benim
Sagol canimTeşekkur ederim. Sizede gecmis olsun
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Bugün genetik test sonucunu aldım , sağlıklı ve kız.
Böyle cinsiyet falan öğrenince kaybettiğimin insan olduğu dank etti kafama ,meğer ben ne kadar duygusuzmuşum. Gözumde canlanıyor kızım. Ne zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Kime benzerdi acaba babasının eskiden upuzun sağlıklı lüle lüle saçları vardı belki ondan saçlarını alırdı , beyaz ten ikimizde de var , boy kesin uzun ,gözler kahveye kayan ela olurdu, burnu hem babaya hem bana benzerse korkunç hem geniş hem gargamel, birimize çekseydi kabul edilebilirdi. En çokta kokusunu merak ediyorum. Canım kızım. Çok üzgünüm onu tutamadım karnımda. 9 ay taşıyamadım. Üzerinde hiçbir hakkım yok. Çok üzgünüm.
Böyle cinsiyet falan öğrenince kaybettiğimin insan olduğu dank etti kafama ,meğer ben ne kadar duygusuzmuşum. Gözumde canlanıyor kızım. Ne zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Kime benzerdi acaba babasının eskiden upuzun sağlıklı lüle lüle saçları vardı belki ondan saçlarını alırdı , beyaz ten ikimizde de var , boy kesin uzun ,gözler kahveye kayan ela olurdu, burnu hem babaya hem bana benzerse korkunç hem geniş hem gargamel, birimize çekseydi kabul edilebilirdi. En çokta kokusunu merak ediyorum. Canım kızım. Çok üzgünüm onu tutamadım karnımda. 9 ay taşıyamadım. Üzerinde hiçbir hakkım yok. Çok üzgünüm.
- 18 Aralık 2016
- 175
- 238
- 53
Merhaba cnm benimde seninle aynı durumlar hemn hemn. 4 tane düşük yaşandı en fazla 8 haftaya kadr gidiyoruz ikisi düşük oldu diğer ikisi kalp atışları durdu 3 defa kürtaj oldum, her gebelikte iğne coraspirin kullandım hiç faydası olmadi gereken tüm tahliller yapıldı iki defa rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok şuan ne yapacağımı bilmiyorum şuan siz ne durumdasınızBugün genetik test sonucunu aldım , sağlıklı ve kız.
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Tüp bebek yaptıracağım galiba pgt yöntemi ile yine iğneler ve ilaçlar olacak. Ben umut olamayacağım sanırım kimseye.kusura bakmayın.Merhaba cnm benimde seninle aynı durumlar hemn hemn. 4 tane düşük yaşandı en fazla 8 haftaya kadr gidiyoruz ikisi düşük oldu diğer ikisi kalp atışları durdu 3 defa kürtaj oldum, her gebelikte iğne coraspirin kullandım hiç faydası olmadi gereken tüm tahliller yapıldı iki defa rahim filmi çekildi hiç bir sorun yok şuan ne yapacağımı bilmiyorum şuan siz ne durumdasınız
- 18 Aralık 2016
- 175
- 238
- 53
Tüp bebek daha erken bana inşallah sen faydalanırsın.Tüp bebek yaptıracağım galiba pgt yöntemi ile yine iğneler ve ilaçlar olacak. Ben umut olamayacağım sanırım kimseye.kusura bakmayın.