• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz tekrarlayan düşükler,pıhtılaşma vs.

Bugün genetik test sonucunu aldım , sağlıklı ve kız.
Böyle cinsiyet falan öğrenince kaybettiğimin insan olduğu dank etti kafama ,meğer ben ne kadar duygusuzmuşum. Gözumde canlanıyor kızım. Ne zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Kime benzerdi acaba babasının eskiden upuzun sağlıklı lüle lüle saçları vardı belki ondan saçlarını alırdı , beyaz ten ikimizde de var , boy kesin uzun ,gözler kahveye kayan ela olurdu, burnu hem babaya hem bana benzerse korkunç hem geniş hem gargamel, birimize çekseydi kabul edilebilirdi. En çokta kokusunu merak ediyorum. Canım kızım. Çok üzgünüm onu tutamadım karnımda. 9 ay taşıyamadım. Üzerinde hiçbir hakkım yok. Çok üzgünüm.
:110:

Merhaba herkese .Allah hepimize yardımcı olsun kalbimizi ferahlatsın inşallah
Gebeliğinde prednol 4 mg(steroid)kullanan oldu mu?ya da tanıdığı birisi olan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim

Anladım çok geçmiş olsun sebepsiz seninki de değil mi?Benimde 3 düşüğüm oldu .Peki hamileliğinde başka neler kullandın ve diyet yaptın mı?
Diyet yapmadım , clexane 0.6 yi 2 doz kullanınca yeter dedi dr zaten öyle çok yeşil sebze yiyen bi insan değilim özel olarak dikkat etmedim. Şimdi tüp bebek deniyoruz pgt ile önümüzdeki ay transfer var bakalım bu benim son denemem olacak

Diyet yapmadım , clexane 0.6 yi 2 doz kullanınca yeter dedi dr zaten öyle çok yeşil sebze yiyen bi insan değilim özel olarak dikkat etmedim. Şimdi tüp bebek deniyoruz pgt ile önümüzdeki ay transfer var bakalım bu benim son denemem olacak
Çok geçmiş olsun Allahım güldürsün bizleri ilk düşüğünmü?

arkadaşlar merhaba bende iki kayıp sonrası kurtaj oldum.kan pihtilasmasi dan suphelenmistik ama çıkmadı genetik diğer tahliller hiç bişey yok.tekrar hamileliğimde ne yapılabilir korkuyorum artik
Cok Şükür almissin bebegini kucagina, ne yapıldı dusuklerden sonra onlem olarak,

Cok Şükür almissin bebegini kucagina, ne yapıldı dusuklerden sonra onlem olarak,
2. dusugumden sonra tum testler yapildi sonuclar temiz cikti.3. gebelikte onlem olarak igne basladik o da dustu. son gebeligimde de kan sulandirici igne kullandim bu defa cok şükür aldik kucagimiza.yani sebep bulunamadi.farkli bisey de uygulamadim.zaten tekarlayan dusuklerin yuzde 50sinin sebebi yok demisti doktorum.sabretmek lazim insallah sizlere ısteyen herkese de nasip olur

2. dusugumden sonra tum testler yapildi sonuclar temiz cikti.3. gebelikte onlem olarak igne basladik o da dustu. son gebeligimde de kan sulandirici igne kullandim bu defa cok şükür aldik kucagimiza.yani sebep bulunamadi.farkli bisey de uygulamadim.zaten tekarlayan dusuklerin yuzde 50sinin sebebi yok demisti doktorum.sabretmek lazim insallah sizlere ısteyen herkese de nasip olur
bende ki de aynı durum,testler temiz çıktı şükür,aynı şey bana da söylendi,%50 neden yok dendi,,ilk kullandığın iğne neydi,ikinci neydi,ikisi de kan sulandırıcı iğne değilmiydi

bende ki de aynı durum,testler temiz çıktı şükür,aynı şey bana da söylendi,%50 neden yok dendi,,ilk kullandığın iğne neydi,ikinci neydi,ikisi de kan sulandırıcı iğne değilmiydi
ikisi de hibor 3500 kan sulandirici.ama igne kullanmasam da ayni sonucu
alacakmisim diye dusunuyorum.risk alamadim tabi

ikisi de hibor 3500 kan sulandirici.ama igne kullanmasam da ayni sonucu
alacakmisim diye dusunuyorum.risk alamadim tabi
Yani evet iğne sonuca götürseydi,3.gebelikte de faydalı olurdu bence de,
Çok şükür nasip olmus,darısı bizlere olsun inşAllah, sağolasın cevaplar için..

Merhaba,
3tekrarlayan düşük, kromozom testleri kan pıhtı eğilimi gösteren 6lı panel testler herşey temiz düşük olmasını gerektiren bir anomali tespit edilmedi sizin son durumunuzu merak ettim çocuk sahibi olabildiniz mi?

Başlıkta bu mesajın beğenilmiş açtığımi bile unutmuşum ,17 aylık bir oğlum var ve şu an 7 aylık hamileyim ,ne yaptın da oldu derseniz hiç bir şey ,ilaçları ve Dr lari bıraktım ,pandemi başıydı hamile kaldığımda nasılsa düşecek ne yaparsam yapayım dedim gitmedim ,düşmedi tutundu şimdi yanımda çizgi film izliyoruz beraber ,parktan yeni geldik ,şaka gibi. Ve hemen tekrar hamile kaldım aynı sistemle 7 aylık kızıma hamileyim. Darısı tüm isteyenlere umarım benim kadar cabalamadan olur. Şunu soylemeden geçemeyeceğim hic bir sey yapmadım evet ama hamilelik öncesinde psikoterapi almıştım tramvalar vs ile ilgili büyük ihtimalle o etkili oldu çünkü terapist neden ilk düşükten sonra gelmedin bi daha düşük yapmazdın demişti ben pek onemsememistim, haklı olabilir şimdi düşününce.

Back