Sebepsiz Fertiliteliler Buraya Lütfennnnnnn Deneyimlerimizi Paylaşalim

Merhaba kader ortaklarım bende sizler gibi sepersiz inferliteyim 3 yıllık evliyiz tüm testler yapıldı ikimizde de bir şey yok 3 ay yumurta takibi ilaçlı (klomen + pregly ) 2 kerede aşılama denedik ama olmadı ilk aşılamada yumurta döllendi ama tutmadı medical park'ın tüp bebek bölümü ile görüştük ve 3. aşılamaya geçmeden direkt tüp bebeğe geçmeye karar verdik maddi olarakta çok yıprandığımız içinde biraz para biriktirip hemen başlamak tek dileğim bu arada kendiliğinden hamile kalabilmek eğer böyle bişi olursa biriktirdiğim tüm parayı bebeğim için hesap açıp onunn için biriktirmeye devam edeceğim gelin artık küçük meleklerimiz....

mrb ben bişey merak ettim de acaba yumurtanın döllenip te tutumadığını hangi tahlilde anlaşılıyo aşılamada?yani beta hcg yükseldi de sonradan düştü filan mı?biz de pzt. 3. ve son aşılamayı yaptırıcaz da..tabi biz özel muayenehane de yaptırıyoruz ama sosyal güvencemiz var.yani bize dr. +lab. yaklaşık 400 ytlye filan maloluyor.Allah herkesin yardımcısı olsun..

Merhaba,ayni ilaclar ve ayni asamalardan 5 kez gectik. Asilamalar tutmadi. Testlerde hersey normal,adet gunlerim duzenli ,yumurtalar cok iyi am neden ?bilmiyorum. Temmuz ayinda Tup bebek deneyecegiz.. Umarim guzel bir sonuc olur tekrar yazarim. Her asama yipratici inan.Moralinizi yuksek tutun diyorlar ama umutlanip adet oldugunuzu gordugunuzde moral mi kalıyor ki? Her ay aglamaktan biktim inanin. Ama umudumuzu yitirmemk zorundayiz...

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 3 yıllık evliyim. 2 senedir bebek için uğraşıyoruz.

Benim ve eşimin tüm tetkikleri yapıldı. Herşey normal çıktı.

12 Haziranda ilk aşılamamı oldum. Günler geçmek bilmiyor. Pazartesi veya salı günü kan testi yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Umarım tutarda daha fazla beklemem. Umarım hepimizinki tutarda kucağımıza bebişimizi alırız.

Kızlar doktor aşılama esnasında rahim ağzın dar dedi. Acaba bu hamile olmak için engelmidir.

Bide aşılamasının 10. gününde ne gibi belirtiler yaşarız.

Hepinize teşekkürler

:enbuyukkk: :enbuyukkk: kader arkadaşlarım hepimiz aynıyız benim 3.aşılama da tutmadı bu ayı beklyerek geçiricem her şey çok güzeel ama olmuyo nasip demek ki herşey bi imtihan sonuçta sabredip sonucu görecez mevlam görelim neyler nylerse güzel eyler sabretmekten başka çaremizzzz yokkkkk ben bu ay dinlenicem daha sonra ağustos ayında tüp bebek girişiminde bulunmayı düşünüyom herşeyin hayırlısı inş kızlar hepimiz en kısa zaman da hayırlı güzel haberler alırız :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

kızlar bende aynı durumdaydım( sebepsiz) 5 yıllık bir uğraş sonuçu 3.tüp denemesinde hamiş kaldım.
Kendinizi rahat bırakın bu sadece sabır ve zaman meselesi yıkıldık,yorulduk,dinlendik,acı çektik ve yeniden ağaya kaltık hep sabır ve ..........her defasında yeniden yeşeren ümitler .
sadece yaşayan bizlerin anlayacağı bir yolculuk bu.Tüm deneyen ve denemeyi düşünene arkadaşlar rabbim hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda mutlu ,güzel haberlerinizi almak dileği ile.

aktülecim senin adına çok sevindim canım inş sağlıkla bebişini kucaklarsın iyi dileklerin için saol canım sabretmekten baaşka çaremizzz yokkkk

herkese selam sebepsiz bi infertilide ben ve eşim 6 yıl bitecek ama olmuyo olmuyo olmuyo herşeyde bi hayır vardır dedik ve bekliyoruz 1 defa aşılama denedim oda tutmadı demekki vakti gelmemiş ...dilerim rabbimden hepimizin kucakları en kısa zamanda dolar ...:teytey:

heşeyde vardır bi hayır dua edelim arkadaşlar ama tek kendimize deil birbirimize de edelim umutları da yitirmeyelim hayırlısı olsunda beklemeye razıyım inş en kısa zaman da annelik duygusunu rabbim bizlerede tatırır :sm_confused: :sm_confused:

arkadaşlar bende 8yılık evliyim.2 aşılama,2 tüp bebek denedik.hiç biri tutmadı.artık psikolojimiz bozuldu.tedaviye ara verdik.hayırlısı diyeceğiz.böyle yaşamayada alıştım artık .

balsurat inşallah güzel haberler alırsın,ben de 3 senelik evliyim,eşim ve bende de önemli bir sorun olamasına rağmen 2 senedir hamile kalamadı hatta bu süre içersinde stresten mi bilemyorum adetlerm çok düzensiz bir hal aldı,her defasında artık bunu kafamda bitirmeliyim diyorum ama olmuyor strresten inanın karnıma ağrı girdiini hissediyorum artık ciidi bir tedaviye başlıyoruz inşallah başarılı oluruz

sasannes senin için dua edicem insanların kendi kendilerne dualarından çok başkasnın sizin için duası daha çok makbul olurmuş,benim karşı koşum da 2 senedir çocuğu olmuyordu ikimiz de birbirimizden hebersiz dua ediyormuştuk birbirimize bunu hamile kaldığında söyledi bana ben dedemekki benim dualarım kabul oldu dedim ona inşallah darısı bize

arkadaşlar sebepsiz diyorsunuz ama genelde antikor testi yapılmadan söylüyor doktorlar bunu, siz yaptırdınız mı antikor testininizi?

arkadaşlar sebepsiz diyorsunuz ama genelde antikor testi yapılmadan söylüyor doktorlar bunu, siz yaptırdınız mı antikor testininizi?

canım bana öle bi test yapılmadı nasıl yapılıyo sana yaptılar mı bilgilendirirsen sevinir ya nedir nasıl yapılır cevabını bekliyommmmmm

benim bi arkadaşımın da sebepsiz tamamaen herşeyy mukemmmel doktoru bu tür vakalarda on sene sonunda mutlaka cevap alıyoruz demiş ve arkadaşım onuncu yılda ilk mıkro denemesiyle hamlile kaldı bi oğlu var şimdi ikinciyi deniyor

canım bana öle bi test yapılmadı nasıl yapılıyo sana yaptılar mı bilgilendirirsen sevinir ya nedir nasıl yapılır cevabını bekliyommmmmm

canım vücudumuzda bulunan bağışıklık sistemine ait antikorlar vücudumuza zararlı bir mikrop girdiğinde hemen savaş açıp onu öldürüyor, bazen bu antikorlar rahme ulaşmaya çalışan spermleri de yabancı cisim gibi algılayıp savaş açarlarmış, onları öldürürlermiş, yani hiç bir sorun yokken sende ve eşinde, vücudundaki antikorlar eşinin spermlerinin senin vücuduna zarar vereceğini düşünüp onlara karşı savaş açıyor ve onları öldürüyor, aynı şey erkek içinde geçerli imiş, kendi spermini kendi vücudundaki antikorlar öldürebiliyorlarmış, onun için yapılan bir test varmış, böyle bir durumun olup olmadığını kontrol ediyorlarmış, bence ihmal etmeden bu testi yaptırın.

böyle bir durum olması halinde aşılama ya da tüp bebek yapılıyormuş, spermlerin rahime ulaşmaya çalışırken öleceği bilindiğinden direkt rahime aşılama yoluyla ya da yumurtaya tüp bebek yoluyla spermler ulaştırılıyormuş.

merhaba aşina bizde sebepsiz infertilite hastasıyız 4 yıldır cocuk için uğraşıyoruz dr.lar yaş genç yumurtalar iyi embiriyolar çok güzel ama hamilelik olmuyor.ilk deneme düşük.en sonunda dr.antikor testi dediğin immünoloji bu testte herşeye bakılıyor benim de aynısı oldu vucudum gelen sperm ve embiriyoları yabancı görüp savaş açıyor ve vucut embriyoyu atıyor.birde bende genetik aileden gelen birşeymiş bebege giden kan damarlarımda pıhtılaşma olduğu için bebek beslenemeyip düşüyormuş şimdi ona göre dr.rum ilaç ve iğne verdi bunlarla birlikte tüp bebek tedavime başladım allah yardımcımız olsun canım. :enbuyukkk:

geşmişolsun gemzecim ben henüz o testi yaptırmadım ama 1-2 ay sonra ciddi bir tedavi sürecine giriyoruz eşimle,dün onu konuştuk ben uzun zamandır onu ikna edemiyordum tekrara dotora gidelim diye,bu kez de o artık gidelim diince o gömeden gece hüngür hüngür ağladım,çok sarsılıyorum ya rtık tedavi, doktor filan diince

zuhalcim kolay gelsin tevadinde inş hemen hamiş kalırsın bizlere de yazarsın seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…