Sebepsiz Ayrilik?

Hayat Türk filmlerindeki gibi değil.

Geçerli bir sebebi olacak da sizin üzülmenizden, yıpranmanızdan korkup açıklayamayacak.

Bunu düşünmek aşırı iyimserlik hatta hayalperestlik.

Seven erkek hele de ortada yıllanmış bir ilişki varsa aradaki dağları deler yine vazgeçmez.

Birlikteliğinize duyduğunuz saygıdan ona direkt "Başka biri var değil mi" diyemiyorsunuz.

Keşke o da sizin kadar saygı duysaymış.

Bu çocuk daha neler demenizi hak ediyor ama sorsanız da inkar edecek, sinirinizi bozduğunuzla kalacaksınız.

Merak ettim simdi.
Bence sormalisin sebebini.
Bu gurursuzluk felan degil kim oyle bisy dediki?
Makul bi cevap duyana kdar tartis.
Bu kdr kolay olmamali

Beni aramis aslinda
Gormedim.
geri donup sormak istemiyorum.
Konuscaksam yuz yuze olsun istiyorum.
Ama kararimida veremedim

bence olaya duygusal yönden bakıp ayrıntılı düşünmemek gerekir. Erkekler genelde yüzeysel düşünür. Belkide bi ilişkide istedikleri farklılaşmıştır, daha ileri boyutlarda birşeyler istiyordur, ''başkalarıyla olsam nasıl olur'' düşüncesi vardır belki ve bütün bunların toplamında ayrılmak istemiştir..

Bütün bunların yanında bir de babasının yanına gitmek gibi bi plan varsa eğer İstanbulda yeni bi hayata başlarım düşünceside olmuş olabilir.

Ayrıca birde küçük bir ekleme yapayım; ''baban bile olsa güvenmeyeceksin'' :KK14:

Valla ister vazgec ister vazgecme oglan yolunu cizmis kabullensen iyi edersin yoksa beyhude zaman harcarsin iliski ikili bir seydir tek tarafin vazgecmemesi anlam ifade etmez

Ben vazgecmemektem kastim her gun kapisina dayanip benle cik demek degilki?
Yani bir insana karsi sevgimin bitmesi icin kim olursa olsun bana karsi yaptigi bir seyi gormem lazim.
Iliski tabikide ikili
Yolunu cizmis mi cizmemis mi bilmiyorum cunku suan benle konusmak istiyor.
Yani sebebininin ne oldugunu bilemedigim icin bu konumdayim yoksa benden ayrilan birine yapisicak degilim.

canım bitmemiş bişeyi bitirmek gerçekten çok zordur gelip sana doğru düzgün bir sebep sunmamış anladığım kadarıyla birazda aslında hala seni seviyorum imajı vermiş yani ortda biyerde bırakmış bu en kötüsüdür ya devam etsin ya da adam gibi sebebinide söylesin soru işaretlerini bi kaldırsın tam bitirsin gerekirse üzülünür ağlanır ama bi kaç ay sonra yavaş yavaş geçer gider ama böyle geçmez bitmez insanın aklında hep bi soru işareti hep bi acaba yeniden başlarmıyız olur bence bu çok yanlış öyle yada böyle onu kırmadan yanlış anlamasınada yol açmadan sadece bu şekilde içinin bi türlü rahat etmediğini ve bitirmekte zorlandığını söyle herşeyi sebebiyle açıklamasını iste sonra sende ona göre bir yol çizer ona göre bir tavır takınırsın

canım bitmemiş bişeyi bitirmek gerçekten çok zordur gelip sana doğru düzgün bir sebep sunmamış anladığım kadarıyla birazda aslında hala seni seviyorum imajı vermiş yani ortda biyerde bırakmış bu en kötüsüdür ya devam etsin ya da adam gibi sebebinide söylesin soru işaretlerini bi kaldırsın tam bitirsin gerekirse üzülünür ağlanır ama bi kaç ay sonra yavaş yavaş geçer gider ama böyle geçmez bitmez insanın aklında hep bi soru işareti hep bi acaba yeniden başlarmıyız olur bence bu çok yanlış öyle yada böyle onu kırmadan yanlış anlamasınada yol açmadan sadece bu şekilde içinin bi türlü rahat etmediğini ve bitirmekte zorlandığını söyle herşeyi sebebiyle açıklamasını iste sonra sende ona göre bir yol çizer ona göre bir tavır takınırsın

Yorumun icin tesekkur ederim.
Saniriim en mantiklisi konusmak olacak.

Ayrilalim dediginde israrla sorsaydin ya güzelim. Biz nereden bilelim

Merabalar arkadaslar
Benim uuuzuuun yillardir 5.5 yillik bir iliskim var-di.
Bir cok sorunun ustesinden geldik sinav donemlerinden ciktik ayni sehir de universiteler kazandik.
Bir suru sorunumuz oldu hepsini atlattik iyi gunde kotu gunde hep birbirimizin yaninda olduk.
Yani anlayacaginiz guzel bir iliskiydi. Taa ki iki uc gune kadar.
Ayrilmamiz gerektigini soyledi ben sasirdim tabi ki nedenini sorguladim ama elle tutulur bir sey bulamadim.
Beni sevdigini ama boyle olmasi gerektigini savundu.
Tabi ki de ben bunu kabul etmedim.
Baska biri mi var diye dusundum ama bunu soracak kadar da saygisiz olamadim, cunku guveniyorum boyle bir seyle de suclayamazdim.
Benden bikmadigini tam tersine her seyin guzel oldugunu ama bunun olmasi gerektigini soyleyip durdu
Yani benden ayrilmak istiyorsa ayrilsin tabi ki en dogal hakki karsilikli saygi icerisinde ama kac yildir emek verdigimiz iliskinin sebepsiz bitmesini anlayamiyorum. Gururumu kiripta tekrar konusmakta istemiyorum.
Aklima gelen tek sey karsimdaki kisinin annesi ve babasi ayri. Annesiyle yasiyordu bizim oldugumuz sehirde. Babasi istanbulda iyi bir firma sahibi oglunu istanbulda bir universiteye gecirip islerinde yardimci olmasini istemisti. Cunku tek oglu ve gercekten zor durumdaydi.
Bu sebepten uzulecegimi mi dusunerek ayrildi acaba yoksa aklima getirmek istemesemde baska birinden mi hoslanmaya basladi.
Acikcasi napcagimi bilmiyorum ve her gun kendi kendimi yiyorum.

Ararsa ac ve yuzyuze son kez konusalım de..Burdakı baskası var laflarına da takılma bence , 5,6 yıl dıle kolay neler atlattınız da sımdı neden boyle olması gerekıyormus bı acıklama ıste emeklerının hatrına..Biraz kafasını calıstırıp gecerlı bı sebep bulsun..

X