Sebepsiz Ayrilik?

ASlında ayrılan bir kesim kadına göre mantıklı birisin.
Üstüne gitme zamana bırak her şeyi.
Zaten hayatında biri varsa ki bana da o çağrışımı yaptı, ne yaparsan yap düzelmeycek.
Ancak sana karşı sevgisi varsa, kafasının karışıklığı bittikten sonra geri dönecektir.

Başka biri vardır, ya da sıkılmıştır. Senin üzülmemen için senden ayrıldığını falan düşünme, ayrılınca daha çok üzüldün çunku. Anlayamıyorum bir de seni seviyorum ama ayrılmamız lazım. Ne saçma sapan bir cümle.

Seni sevmiyorum artik dese anlayacagim.
Yolun acik olsun derimde bu benim kafami karistiran.

Bilmiyorum konusmak mantikli olani ama kendimi kucultmekte istemiyorum fazlasiyla
Neden kendini küçülteceksin ki ? Senin istediğin makul bir açıklama, sen adama illa beni nikahına al diye yalvarmıyorsun ya ? Neden bitti gerçek sebebi ne bir zahmet seni karşısına alıp konuşsun, öyle mesajla ya da telefonla konuşmayı filan da kabul etme. Yüz yüze gelin öyle konuşun. 5,5 yıl diyorsun dile kolay, ortada verilmiş emekler, geçirilmiş yıllar var. Tabii ben bu tavsiyeyi senin bitirmediğini, hala onu sevdiğini düşünerek veriyorum. Eğer sen bitirdiysen, artık arkama bakmam benim için de bitti diyorsan o zaman başka.

ASlında ayrılan bir kesim kadına göre mantıklı birisin.
Üstüne gitme zamana bırak her şeyi.
Zaten hayatında biri varsa ki bana da o çağrışımı yaptı, ne yaparsan yap düzelmeycek.
Ancak sana karşı sevgisi varsa, kafasının karışıklığı bittikten sonra geri dönecektir.

Zaten hayatinda biri varsa bunu ilerleyen zamanlarda fark etmem kolay olur.
Zaten yeni bir ayrilik.
Daha taze ne olup biter bilemiyorum.

Babası ile ilgili olduğunu sanmıyorum saçma en azından açıklama yapardı. Denemeye çalışırdı...

Neden kendini küçülteceksin ki ? Senin istediğin makul bir açıklama, sen adama illa beni nikahına al diye yalvarmıyorsun ya ? Neden bitti gerçek sebebi ne bir zahmet seni karşısına alıp konuşsun, öyle mesajla ya da telefonla konuşmayı filan da kabul etme. Yüz yüze gelin öyle konuşun. 5,5 yıl diyorsun dile kolay, ortada verilmiş emekler, geçirilmiş yıllar var. Tabii ben bu tavsiyeyi senin bitirmediğini, hala onu sevdiğini düşünerek veriyorum. Eğer sen bitirdiysen, artık arkama bakmam benim için de bitti diyorsan o zaman başka.

Tabi ki de o kadar kolay degil sevmeyi birakmak.
Seviyorum tabi ki de.
Ama sorun su ki dusunmesini istiyorum kafasinda her ne varsa da
Kalbim konusma taraftari mantigim birak kendi haline sonra konusursun diyor

Ben ayrilmazdim dusunursem. Ama bir sure sonra nolur garantisinide ikimiz veremezdik.
Neyin garantisi var ki hayatta zaten :KK51:
Eğer genç se hayatımı yasayim istanbulda zaten 5.5 yılım aynı kisiyle gecti diye de düşünmüş olabilir erkek milleti bu hersey beklenir ama bence altindan dramatik bi ayrılık sahnesi çıkmasını bekleme boşuna

Neyin garantisi var ki hayatta zaten :KK51:
Eğer genç se hayatımı yasayim istanbulda zaten 5.5 yılım aynı kisiyle gecti diye de düşünmüş olabilir erkek milleti bu hersey beklenir ama bence altindan dramatik bi ayrılık sahnesi çıkmasını bekleme boşuna

Ya bazen kizlar olarak bazi seyleri hissederiz ya ben ayriligi oyle olabilir mi diye hissettim sadece amacim dramatik bi ayrilik yaratmak degil.
Tabi ki cok guvensigin birine bil %99 guven %1 lik kismi her zaman kalsin.
Yapabilir dedigin gibi

Bana da başka kadın olma ihtimali geldi
5 seneyi riske mi atar vs demişler ama adamlar evde çocuklu kaç senelik karısını aldatıyor kız arkadaşından mı ayrılmayacak
Erkeklerin seni seviyorum böyle olması gerekti lafına inanma
Eski sevgilim de beni başkası için terkedeceği günün öncesi seni seviyorum demişti :)

Bana da başka kadın olma ihtimali geldi
5 seneyi riske mi atar vs demişler ama adamlar evde çocuklu kaç senelik karısını aldatıyor kız arkadaşından mı ayrılmayacak
Erkeklerin seni seviyorum böyle olması gerekti lafına inanma
Eski sevgilim de beni başkası için terkedeceği günün öncesi seni seviyorum demişti :)

Bende simdiye kadar inanmadim ama umarim bu sefer sasiririm

Kim ne derse desin, nedeni tam olarak bilinemeyecek.
Ne yazık ki insanın aklındaki acabalar, sürekli konu üzerinde düşünmesine neden oluyor.
Gayet olgun bir insansınız, keşke nedenini bilseniz de içiniz rahat yolunuza baksanız.

Sorun baska sehir olsa baska sehir der. Sorun baska kiz oldugu icin acikca soyleyemiyor. Hic kafana takma yoluna devam et

Kim ne derse desin, nedeni tam olarak bilinemeyecek.
Ne yazık ki insanın aklındaki acabalar, sürekli konu üzerinde düşünmesine neden oluyor.
Gayet olgun bir insansınız, keşke nedenini bilseniz de içiniz rahat yolunuza baksanız.

Evet, maalesef aklima takilip kaliyor.

Merak ettim simdi.
Bence sormalisin sebebini.
Bu gurursuzluk felan degil kim oyle bisy dediki?
Makul bi cevap duyana kdar tartis.
Bu kdr kolay olmamali

X