Sebebi Belirlenemeyen İnfertilite ile 6 Yıl ve Mutlu Son

Dua ediyorum hep... Dualar kaybolmaz asla... biliyorum...

Canim bn bugun hsg cektirdim. Echomarda cok korkuyordum ama doktor muayenesinden farksiz hatta daha da iyiydi diyebilirim. Korktuguma hic mi hic degmemis. Tupler acik cikti doktora gittim. Sebebi olmayan infertilite tanisi koydu. onumuzdeki donemde asilama tedavisi yapilacak... bakalim dualari bollastirayim da oluversin inşAllah...

Canım nasılsın? Hsg den sonra oldu mu bir gelişme?

Canım nasılsın? Hsg den sonra oldu mu bir gelişme?
Benim bat in 24une kadar yolu var cnm.. henuz bi belirti yok. Dun eski model bi test yapim dedim. gece idrarini beklettim sabaha kadar ustu yag gibi oldu ama tortu dibe cokmustu... yani Allah a kaldi yine isimiz :)

6 seneden sinra bunun verdiği mutluluk sevinç pahabiçilemezdir eminim.benimde 5.senem bitiyor evlilikte hikayem sana yakın iki olumsuz aşılamam ve sonrasında bıraktım herşeyi bekliyorum biraz alternatif yollara başvurdum artık ordan burdan duyduklarımı yapmaya çalışıyorum.Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip kısmet eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…