C cansucan06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2010 6 0 1 Şubat 2011 Konu Sahibi cansucan06 #1 ya kızlar bı suru konu açlmış ama net bir cevap verilememiş sebamed kulllananlar deneyimlerini bi anlatabilirmi lütfennnn
ya kızlar bı suru konu açlmış ama net bir cevap verilememiş sebamed kulllananlar deneyimlerini bi anlatabilirmi lütfennnn
C cansucan06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2010 6 0 1 Şubat 2011 Konu Sahibi cansucan06 #2 ne yani cevap vercek kımse yokmu !
E ebrunazlxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2008 90 0 2 Şubat 2011 Konu Sahibi cansucan06 #3 Ben yıllardır sebamedin likit temizleyicisini kullanıyorum yağlıya dönük bir cildim var,bana çok iyi geliyor, göz kremi de çok iyi,hafif...zaten sebamed çok iyi bir marka cilt tipine uygun ürünleri seçersen mutlaka sonuç alırsın
Ben yıllardır sebamedin likit temizleyicisini kullanıyorum yağlıya dönük bir cildim var,bana çok iyi geliyor, göz kremi de çok iyi,hafif...zaten sebamed çok iyi bir marka cilt tipine uygun ürünleri seçersen mutlaka sonuç alırsın
C cansucan06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2010 6 0 4 Şubat 2011 Konu Sahibi cansucan06 #4 sağol canım...ben sivilcelere iyi geleceğini düşünüyorumm bnmde yağlıya dönükk ama tereddüt ettim gerçekten işe yararmı dıyee
sağol canım...ben sivilcelere iyi geleceğini düşünüyorumm bnmde yağlıya dönükk ama tereddüt ettim gerçekten işe yararmı dıyee