Şampuan ve Saç Kremleri Sebamed ampuan

nurcan_karacol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
14
0
86
37
Antalya
arkadaşlar, sebamed şampunalarıyla ilgili bilgisi olan ya da kullanıp da etkilerini paylaşacak olan varmı? benim saçlarım kuru ve kepekli, sebamed almayı düşünüyorum, iyi gelirmi acaba?

Ben kullaniyodum sebamed bence sampuanlari gayet guzel biraz sertlestirir once ama kullandikca alisirsin tavsiye ederim hatta yeni bi sampuani cikmis sac dokulmesi icin bulursam onu alicam

merhaba arkadaşlar bende çok şampuan denedim en son sebamed kullanmaya başladım çok memnunum fakat şampuanları sürekli değiştirmek gerekiyor

teşekkür ederim ikinizede, bende kepeğe karşı şampuanını aldım kullanmaya başladım evet saçımı sertleştirdi biraz ama kepeği azalttı gerçekten.

ben bi ara kullanmıştım ama bn tedavi amaçlı kulllnmıştım diğer şampuanlara göre çok pahalı bi şampuan aynı etkiyi verebilecek daha hesaplı şampuanlar var piyasada

eğer sebamed in kepek şampuanından sonra saç bakım balsamı var onuda kullanırsan sertlik gider ipek gibi olur canım.

başka yok mu arkadaşlar sebamed kullanan özellikle saç dökülmesi için .baya memnun kalınılan bi ürün diğer sitelerde

bende bugün aldım kızlar . kepeğe karşı.
yalnız benim şöle bi sorunum . saç diplerimde irritasyon var ama saçlarımda çok kuru.
kuru saçlar için başka türleri vardı sebamedin ama öncelikli sorunum kepekti.
kullanınca yazarım

ben kullandım sebamed saç dökülmesi için olanını.hiç memnun kalmadım 5-6 kere kullandım sonra bıraktım.benim saçım kuruya yatkın olduğu için o şampuan saçı daha da sertleştiriyo bence okadar para verip de almaya değmez.yinede sen bilirsin ama alma bence.

ben dökülmeye karşı olan şampuanını kullandm 7 ay oldu .evet saçi sertleştiriyo ama dökülmeyide kesiyo ben çok memnunum tavsiye derim şimdide kepeğe karşı olanını aldm ondn kullandcm arada değiştrmek gerekiyomş zaten.

ben kepeğe karsı etkılı olanını kullandım.saçlarımın dipleri cok yağlanıyodu kaşınıyodu fln egzma mı war dıye suphelendım ama doktora gıtmeden bunu denemek ıstedım.saçlarımın ucları kuru ama diplerine gore sampuan almak zorunda kaldım.yeni çıkan saçlar baya pırıl pırıl gibi geliyo uçlarına da gliss in maskesini kullanıyorum.baya yumusak oldu saçlarım.sımdılık memnunum yani.kepek gitti gibi daha bi hafta oldu ama..elim durmadan sacıma ggıdıyodu artık kaşınmıyorum..memnunum yani=) bu arada dökülme için bioblas kullanmıstım dokulme durdu gercekten ama sacım cok kotu oldu=) annemın de dokulmesı arttı=) sebamed kalıtelı guvenılır bı marka parasına deger bence

ben sebamed in onarıcı bakım şampuanıyla onarıcı balsam saç kremini birlilkte kullanıyorum.3 kez kullandım henüz gözle görülür bir fark yok.umarım ilerde bi faydasını görürüm.

Bende kullandim kizlar sac dokulmesi icin sacimi cok sertlestirdi, sac bakim balsami aldim belki yumusatir diye oda kar etmedi ccok sert ve cok zor aciliyo anlamadimki napim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…