Scottish fold sahiplenmek istiyorum, bu tür hasta mı?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
29
Scottish, siyam kedisi kırması kulakları kıvrık. 6 aylık ve şuan sağlıklı. Bilgisi olan var mı. Çok güzel ama çok üzüldüm bı hasta oldukları olayını duyunca ya o da hasta ise ben çok üzülürüm

Tam emin değilim ama sanırım bu tür kedişler kas ve kemik olarak çok kırılgan yapıya sahipler o yüzden çoğu kişi bu türü sahiplenmiyor

Merhaba, bu cins kediler maalesef genetik bir rahatsızlığa sahip bu sebeple kulakları kıvrık muhtemelen de çok canları acıyor. Kedi sahiplenmek istiyorsanız sokaktan sahiplenin, cins kediler sahiplenilmeye devam ettikçe üretime de devam ediliyor ne yazık ki.

Cins kedileri sahiplendikçe üretime devam ediyorlar. Dümdüz bir kedi sahiplenebilirsiniz hayvansever olduğunuz için yapıyorsanız. Türü güzel instagramda paylaşırım diye alacaksanız uzak durun zaten. Evet bu cins eklem rahatsızlığına sahip, hasta diye sahiplenmeyecek misiniz? Sonradan hastalığı çıkınca da aldığınız herhangi bir hayvanı atacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…