Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
schafer çbk tak. kullnanlar?? bi sorm olacaktııı !!
günlük çatal bıçak takımı olarak kullanmıştım,bulaşık makinesinde yıkandı bol bol tabi,bir seneye kalmadan paslandılar,bence para harcamaya değmez bile,daha dandiği
bile günde 50 defa yıkasan paslamıyor.
demekki doğru hatırlıyomuşum cnm çünkü çook araştırdım schaferi bende çeyiz işine ilk başlamadan çok cazip geliyordu fiyatları ama paslandığını duyunca biraz daha fazla para veririm iyi bişi alırım dedim ama fırsat mağazası.comdan hisar aldım daha hesaplıya bile geldi
Bu tarz topikleri görünce, aklıma hemen "sakın almayın, arkanızı dönün ve kaçın" diyesim geliyor...
Çevremde de bir çok kişinin bu ürünler nedeniyle madur olduğunu duydum.
Bunun yerine korkmaz, hisar, jumbo, ar yıldız gibi ürünler alabilirsiniz mesela.
Evet belki bunların fiyatları biraz daha yüksek diğerlerine nazaran, fakat "ucuz etin yahnisi" hesabı düşünürseniz, bir günlük kullanılacak birşey değil.
Biraz daha bekleyip, maddiyatınızı biraz daha ayarlayıp hem daha güzel olan, hem de yıllarca kullanabileceğiniz bir takım almakta fayda var..
Schaeferin herseyi cok kötü, ne aldiysam hayal kirikligina ugradim
CKB paslandi
tencerelerimin kapaklari paslandi
kahvalti setimin porselen caydanligin kolu cikti
desenli bardaklarimin desenleri makinede yok oldu
aman kizlar, paraniza yazik... uzak durun gercekten.
yanarim onlara verdigim paraya...
Ikeadan aldigim seyler bile daha saglam cikti. Cok pismanim aldigima.
Kesinlikle katılıyorum. Karaca schafer gibi markalar ithalatçı firmalar bütün ürünlerini çinden getiriyorlar. Kullanan arkadaşlarım arasında memnunum diyen çıkmadı bir yılı geçmeden paslanan ürünler. iyi markalar 50 yıl paslanmazlık garantisi veriyorlar. Bence çatal bıçak konusunda ucuza kaçmak doğru değil.
Ben jumbodan aldım 12 kişilik çatal bıçak seti 550 tl verdim. İyi markalarında ekonomik ürünleri var araştırdığında bulabiliyorsun. Aldığım ürün bu