• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları sayın veliler h1n1 aşısı konusunda ne düşünüyosunuz

evet canım a.s
oğlumun sınıfı.

ay bende sabaha kadar düşündüm valla, haddinden fazla gerdi beni bu olay, konu oğlum olunca, en sonunda sabah yaptırmıyoruz deyip yolladım kağıdı, öğretmenine sorduk çoğunluk ne istedi diye ama kimse daha getirmemiş kağıtlarını, herkesin kafası hala karışık anlaşılan

ay bende sabaha kadar düşündüm valla, haddinden fazla gerdi beni bu olay, konu oğlum olunca, en sonunda sabah yaptırmıyoruz deyip yolladım kağıdı, öğretmenine sorduk çoğunluk ne istedi diye ama kimse daha getirmemiş kağıtlarını, herkesin kafası hala karışık anlaşılan

evet canım çok haklısın düşünmekte.

aşının yararı varsa zararı daha çok.hem de bunu doktorlar söylüyor.

hem bu gribe yakalanan herkes ölecek diye birşey yok.

iyileşen çok kişi var mesela tek türkiye dizisndeki dila hemşire yazın yakalandı bu hastalığa ve iyileşti.

abd de yaşayan bir tandığımın eşi yakalandı ve iyileşti ,şükür.

bence biz şuan çocuklarımız en çok bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek şeyler yapmalıyız.temizlik kurallarına çok daha dikkate etmeliyiz.
birde maskeyi muhakkak kullanmalıyız.

hayatımda bu kadar kararsız kaldıgımı hatırlamıyorum insan hayatı bu ya bide çocuklar söz konusu kendi kararlarını veremeyen çocuklar.ama ii şeyler duymuyoruz hep olumsuz haberler adam akıllı anlatan bilgilendiren yok.ölüm allahın emri yazdıysa degişmesinin ihtimali yok.ama sakat ve problemli birine bakmak vede ona bunu yaşatmak en egırı diye düşünüyorum.allah cemi cümlemizin yardımcısı olsun.......

benim tanıdığım bir ailede bu gribe yakalandı. anne baba 2 küçük çocuk. Hepsi de iyileşti Allaha şükür..

benim tanıdığım bir ailede bu gribe yakalandı. anne baba 2 küçük çocuk. Hepsi de iyileşti Allaha şükür..

çok geçmiş olsun.buna sevindim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne güzel haberler bunlar :lepi:

son zmanlarda o kadar cansıkıcı haberler okuduk ki.

bu iyi oldu.

bizim sınıfınkilere baktım ben kimse istememiş bende dahil.Allah korusun arkadaşlar.

çok geçmiş olsun.buna sevindim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne güzel haberler bunlar :lepi:

son zmanlarda o kadar cansıkıcı haberler okuduk ki.

bu iyi oldu.

her yakalanan ölecek diye birşey yok tabi Allah büyüktür :Saruboceq:

bizede bugün verldi forumlar tab ben istemiyorum aşı yaptırmayı

zaten turkiyede 400 bin kişi bu hastalığı atladı bünyesi kuvetl olnalr çabuk atladıyor .....diye okudum gazetede..

ben de aşı yaptırmamak için verdim kağıdı. Sonra da gece kızım ateşledi hastaneye götürdüm hemen:( Üst solunum yolu enfeksiyonuymuş.. ılaçlar verdi doktor eğer ağırlaşırsa ateşi 3-4 günden fazla sürerse, kusma ishal başlarsa getirin dedi.. Aşı için de benim çocuğum yok ama olsaydı önce okulunun hijyen durumuna bakardım, sınıfında çok hasta var mı diye, sonra ellerini sık yıkayıp yıkamadığına ve sebze ve meyveyle beslenip beslenmediğine bakardım. Eğer bunları yapabiliryorsa aşı için 1-2 ay daha beklerdim açıkçası dedi..

kızlar ben aşı yaptırmaya karar verdim oğluma .
hatta eşim kalp hastası bu gün sağlık ocağına gittik riskli grupta olduğu için eşim aşılandı.
oğlum aşı okula geldiği zaman okulda olcak bende sağlık sorunu olmayanlara yapılmaya başlandığı zaman aşı olcam.
bende çok kararsızdım çok araştırdım ve güvenli olduğuna karar verdim biz ailece aşı oluyoruz.

Recep Akdağ'ın kendisi ve eşi aşı olmuş.Ama 4 yaşındaki kızını ve 24 yaşındaki oğlunu daha aşılatmadan çocukları domuz gribi geçirmiş.Bu yüzden artık çocuklarına aşı yaptırmasına gerek yokmuş..
Bu haberi duydum,allak-bullak oldum.
Şimdi,bu açıklamaya göre domuz gribi geçiren bi kişinin domuz gribi aşısı olmasına gerek olmadığı sonucu ortaya çıkıyor.
Ee,diğer taraftan son dönemde geçirdiğimiz bütün griplerin kesinlikle H1N1 olduğu iddia ediliyor.
O zaman,son dönemde grip geçirenler aşı olmasına gerek yok gibi bi sonuç çıkarttım ben.
Ayrıca virüs mutasyon geçirirse de bu aşının bi faydası olmayacakmış bize.
Buna bir de Almanya'da domuz gribi aşısı yaptıran 7 kişi öldüğü haberini ekleyeyim.
Valla zaten hislerimaşı yaptırmamam gerektiğini söylüyor..
Büyük konuşmıyayım ama bu tabloya bakarak aşı olmamak kararındayım..
Hadi hayırlısı..

Back