• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları sayın veliler h1n1 aşısı konusunda ne düşünüyosunuz

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
arkadaşlar oğlum okuldan bir kağıt getirmiş aşı olmasına izin verip vermeme konusunda imza istiyolar siz ne düşünüyosunuz bu konuda çocuklarınıza aşı yaptırıcakmısınız

valla ne desem bilmiyorum.o kadar kararsızım ki.herkes bişey söylüyor kime inanacağımı şaşırdım.eşim kesinlikle yaptırmak istemiyor.başbakanımız bile içinde ne olduğu belli değil dedi.gelde çocuğunu aşılat şimdi.kafamçokkarıştı

valla bende kararsızlardanım.öğretmenimiz yaptırmayalım diyor ama bazı veliler kendi çocuk doktorları yaptırabilirsiniz diyor diye yaptırmak istiyor doktorlar arasındada farklı görüşler var etkisi yıllar sonra bile ortaya çıkabilirmiş diye duydum bilemiyorum keşke net bir görüş olabilse de karar verebilsek ama çok korkuyorum hergün dua ederek başlıyorum güne kızımı okula bırakırkende endişeleniyorum hergün hastalanıp gelmeyen çocukların çoğaldığını görünce offff allahım hiçkimseyi özellikle yavrularımızı bu hastalıkla karşılaştırmasın inşallahhh.

yaptırmıyorum kızlarrr güvenmiyorum ne Amerikaya ne Tayyibe ....
Türklerin en büyük üstünlüğü genç neslinin fazla olması buda diğerlerini hep rahatsız ettti . Aklımdan geçen şu kızlar çocuklarımızı kısırlaştırıcaklarmı napıcaklar :olmaz:
Ugur dündarda izlemiştim amerikada hamile kalıpta Türk olanların muayene için gittikleri hastanede bebeginiz ölü kürtaj olmalısınız deyip çok bebegi canlı canlı öldürmüşler . Onu yapan bunumu yapmıcak ellerine bi kozz geçti . Yetkililerede güvenmiyorum zamanında tv. çıkıp için için kanser yapmaz için için deyip tv. çay içmişlerde noldu kızlar 10 yıl sonra o bölgede çok insan kanser oldu .
Ayy valla kafam çok karışık mafoldumben düşündükçe çıldırıyorum ama aşıyı yaptırmıcam gelen kagıdıda doldurdum p.tesi vericem

Ben yaptıracağım..

Bu sansasyonlara neden inanıyorsunuz ki?
Bu aşının içindeki adjuvanlar, daha önceki senelerdeki grip aşılarının içindekilerle aynı..
Grip aşısını gönül rahatlığıyla yaptırırken,
bundan neden bu kadar tedirginiz ki?

Başbakan, "içinde ne olduğu belii değil" demedi ki..
"Ben aşı yaptırmayacağım" dedi..
Ayrıca zaten kendisi risk gurubunda bir insan değil..
Neden yaptırsın ki..

Demin Sağlık Bakanlığı Genel Müdürüyle konuştum..
"Yaptırın, ben yapılmasından yanayım.. Ve Recep Akdağ çok dürüst bir insandır..
ıyice araştırmadan kimseye güvence vermez"
dedi..

Tamamen size kalmış birşey..
Ama açıkcası özellikle dün gözüm korktu bu gripten..
20 ölü, 40 yoğun bakımda insan..
1 günde...
Çocuğumun domuz gribine yakalanıp ölme riskini göze alacağıma,
aşının yan etkilerini göze alırım dedim bende kendi kendime..

ınşaAllah yaptıracağım ben..
Hatta aşı kalırsa, risk gurubunda değilim ama bende talep edeceğim yapılmayı..

yaptırmayacağım.....
yarar zarar diye bakıldığında,ya bu grip ayakta bile atlatılabilen bir şeymiş.Beslenmeyle,vitaminlerle güçlendirilmiş bünyeler istirahetle atlatabiliyor.
<aslında çok panik bir insanım ama,şu da var ki karadenizde pek vaka yok,duymadım,belki bunun rahatlğıdır bendeki...
abim doktor,onunla konuştum,yaptır veya yaptırma demem ama ben yaptırmıyorum dedi....
yok yok,yan etkileri çok kızlar,izin kağıdında da yazıyo,yaptırmıyacağım....

evet okuldan verilen kagıtta bile beyin iltihabı gibi zararlardan bahsediyor.okuyunca hepten ürktüm ben.

tvde bi sağlık programında h1n1 di konusu
doktora sordular aşıyı vurduralımmı ,vurdurmayalımmı
cevap
ister aşıyı vurunun aşıdan ölün ,yada vurunmayın gripten ölün
adam belliki bezmiş artık sorulardan,kimse çıkıp vurunmak zorundasınız,yan etkisi çok az,diyemiyo
biri iyi derken biri kötü diyo biz kimi dinleyelim

bende kızlarıma vurdurmuyorum
okulumuzda bütün öğretmenlerde vyrdurmama taraftarı

kızlar inanın çok kararsız kaldım yaptırırsam yıllarca aklımda bi şüpeyle yaşıcam
yaptırmassamda acaba o hastalık bulaşırmı diye sorular beynimi kemircek
vede ben aşı yaptırmadığım için oğlum eğer hasta olursa yaptırsam hastalanmazmıydı acaba diye vicdan azabı çekicem
üfff
konu evlatlarımız olunca çözüm bulmak çok güçleşiyo.kağıdı vermem gerekiyo ama ben hala karar vermiş değilim

bugün teslim ettim kagıdı istemedik biz. kagıtlar ögretmenin masasındaydı yokken baktım birazına istememiş kimse.

bugün teslim ettim kagıdı istemedik biz. kagıtlar ögretmenin masasındaydı yokken baktım birazına istememiş kimse.

bize de bugün kağıt verilmiş. "uygun bulmuyorum" seçeneğini işaretledik... inşallah kuzularımız hastalıksız sağlıkla büyürler...

Back