- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
kız pzts bi kan ver n olur hatrım içinnBoşu boşuna ne gerek var ki kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız pzts bi kan ver n olur hatrım içinnBoşu boşuna ne gerek var ki kuzum
nie böyle karalar bagladın aglıyon kiKızlar nerelerdesiniz
Bende evde boş boş oturuyorum okulda napıyosunvala okulda odada oturuyorum kuzu sen napıon ?
Ama hastaneye yalnız gitmem lazım onuda öğrenirse çok kızarlarkız pzts bi kan ver n olur hatrım içinn
kız o ögretmen yaaaBende evde boş boş oturuyorum okulda napıyosun
Duygu karmaşası içindeyim bi gülüyom bi ağlıyom bi oynuyom bi cinnet eşiğine geliyom falannie böyle karalar bagladın aglıyon ki
öğretmenim kuzu ben rehber öğretmen :) benim öğrenciler çok minik biraz rahatım öpüp koklayıp yolluyorum geneldeBende evde boş boş oturuyorum okulda napıyosun
hmmm anam bacın anan yok mu oraya gidiyorum desenn sorun olur muAma hastaneye yalnız gitmem lazım onuda öğrenirse çok kızarlar
Valla mı bilmiyodum ki ne öğretmenikız o ögretmen yaaa
allah seniiii olur olurrr doğaldırrrrDuygu karmaşası içindeyim bi gülüyom bi ağlıyom bi oynuyom bi cinnet eşiğine geliyom falan
öğretmenim kuzu ben rehber öğretmen :) benim öğrenciler çok minik biraz rahatım öpüp koklayıp yolluyorum genelde
ay ne güzel olur ben istedim de anaokulu olmadı açılmadı antepte... ilkokul 1-2 benmkilerdeAy ne güzel ya çoluk çocuğun içindesin bende çalışma izni koparsaydım anaokulunda yada kreşlerde yardımcı öğretmenlik yapıyorum şuan
Şİmdi şöyle kan vermeye gitcem duyarlarsa hepsi üstüne gelir yine çok acele ediyosun falan diye zaten negatif sonucu görünce iyice deli ederler beni kimseye bişey diyemiyorum yanihmmm anam bacın anan yok mu oraya gidiyorum desenn sorun olur mu
Mini miniler güzel oluyo çocukların arasında olmak özledim bendeay ne güzel olur ben istedim de anaokulu olmadı açılmadı antepte... ilkokul 1-2 benmkilerde
milletin her şeye karışmasına deli oluyoruuuuuuuuumŞİmdi şöyle kan vermeye gitcem duyarlarsa hepsi üstüne gelir yine çok acele ediyosun falan diye zaten negatif sonucu görünce iyice deli ederler beni kimseye bişey diyemiyorum yani
Ah sorma o kadar sinir bozucu bi durum ki anlatamam çok yaşıyorum bu konuda tam destek kimse yok eşimden başkamilletin her şeye karışmasına deli oluyoruuuuuuuuum
Hayırlısı olsun canm ilk mi olucakkızlarrr ben de geldimmm.. bende çok istiyorum inşllh nasip olur .. 12 gün var benimde :)
evet ilk olucak kısmetse 3 senelik evliyimHayırlısı olsun canm ilk mi olucak