• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

2 ay oldu daha sen peki canım
Benim 2 ay sonra 2 buçuk yıl olcak ve evlendiğin günden beri istiyorum eşim hemen istemediği için 4 5 ay oyalandık ama korunmadık olmadı da zaten 2 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım hayırlısıyla bekliyorum meleğimi inşallah

aaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyım :KK70:
aaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyım :KK70:
Kim değil ki be kuzum☺

beklemek çok kötü ya sürekli kendimi dinliyorum kafayı yicem :KK70:
Ben bu ay salayım kendimi dedim ama salmayla da olmadı 2-3aya daha ihtiyacım var sanırım ☺kuzu yaş kaçtı nerden katıldın aramıza ikinci defa sordum ama mahsuru yoksa yani☺

Memnun oldum yağmur bende☺peki şu ana kadar herhangi özel bi yöntem uyguladınız mı yada dr a gittiniz mi
bende memnun oldum yagmurcum.. yok herhangi birşey yapmadık walla daha 2.ayımız denemelerimizde bu ay olmazsa doktora gitmek istiyorum ama herkes normal diyo 3 senedir korunuyorum hemen tbaiki olmaz ama biz hep kendi yöntemlerimizle korunduk oyüzden çok beklemek istemiyorum allahım ınsllah bır an once nasıp eder. sız pekı?

Back