- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Ne zamandır istiyosunuz peki
evet ilk olucak kısmetse 3 senelik evliyim[/QUOTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilk olucak kısmetse 3 senelik evliyim[/QUOTE
Benim 2 ay sonra 2 buçuk yıl olcak ve evlendiğin günden beri istiyorum eşim hemen istemediği için 4 5 ay oyalandık ama korunmadık olmadı da zaten 2 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım hayırlısıyla bekliyorum meleğimi inşallah2 ay oldu daha sen peki canım
Yaş kaç peki nerdensin☺[/QUO
hamilemisin yani sen suan :)
aaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyımHayır canm malesef ne güzel söyledin ama değilim ne yazık ki
aynen cnm aynen bendeeee deli oluyorummmmilletin her şeye karışmasına deli oluyoruuuuuuuuum
aaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyım
Kim değil ki be kuzum☺aaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyım
hg cnmm aramızaa nşlh hamişsinidiraaa ben bi an öyle anladım canım.. inşllh allah her isteyene verir.. beklemekten baska şansımız yok ama ben cok sabırsızım cok heycanlıyım
beklemek çok kötü ya sürekli kendimi dinliyorum kafayı yicemKim değil ki be kuzum☺
hosbulduk canımm inşllhhhhhhhhhhhg cnmm aramızaa nşlh hamişsinidir
Ben bu ay salayım kendimi dedim ama salmayla da olmadı 2-3aya daha ihtiyacım var sanırım ☺kuzu yaş kaçtı nerden katıldın aramıza ikinci defa sordum ama mahsuru yoksa yani☺beklemek çok kötü ya sürekli kendimi dinliyorum kafayı yicem
yok canım ne olucak yaşım 27 ist.da yaşıyorum. sen pekiBen bu ay salayım kendimi dedim ama salmayla da olmadı 2-3aya daha ihtiyacım var sanırım ☺kuzu yaş kaçtı nerden katıldın aramıza ikinci defa sordum ama mahsuru yoksa yani☺
20 milastanım bende meraklıyımdır biraz sorarım öyle mesela az önce de gerçek isimlerinizi merak ettim konuştuğum diğer arkadaşlarında bilmem nerden geldi aklımayok canım ne olucak yaşım 27 ist.da yaşıyorum. sen peki
:d ismim ezgi canım20 milastanım bende meraklıyımdır biraz sorarım öyle mesela az önce de gerçek isimlerinizi merak ettim konuştuğum diğer arkadaşlarında bilmem nerden geldi aklıma
Memnun oldum yağmur bende☺peki şu ana kadar herhangi özel bi yöntem uyguladınız mı yada dr a gittiniz mi:d ismim ezgi canım
bende memnun oldum yagmurcum.. yok herhangi birşey yapmadık walla daha 2.ayımız denemelerimizde bu ay olmazsa doktora gitmek istiyorum ama herkes normal diyo 3 senedir korunuyorum hemen tbaiki olmaz ama biz hep kendi yöntemlerimizle korunduk oyüzden çok beklemek istemiyorum allahım ınsllah bır an once nasıp eder. sız pekı?Memnun oldum yağmur bende☺peki şu ana kadar herhangi özel bi yöntem uyguladınız mı yada dr a gittiniz mi