aynenn işte buuuuKızlar allah hayırlısini nasip etsin hepimize. Ama söyle k8 hani ovulasyon testi flan yapıyoruz ya ben bu ay hiç yapmadım 2 günde bir birlikte olduk. Regl den 1 gün öncede. . Tahminim o dönemde kalmış olabilirim ben hatta regl oldum diye hiç bişey takmadim ta ki belirtiler baslayana kadar.. bir de şöyle bir durum var herkesin belirtisi aynı olmuyor. Psikolojik olarak da etkiliyoruz kendimizi.
Tamam☺işşş büyükler dinlenirrr hadii bakalım uyu dinlen ii gecelerrr takma stres yok dedik ya
Tamam☺işşş büyükler dinlenirrr hadii bakalım uyu dinlen ii gecelerrr takma stres yok dedik ya
Günaydın bebeciiiiiikGünaydın güzellikler ☺☺☺
Günaydın bebeciiiiiik
Valla hazırlanıyorum kuzum okula gidicem birazdan sende ne var ne yokNasılız bugün:)
Ay benimki uyandırcam diye salladı salladı çemkirdim kaçırdım adamı yine gönlünü almak için şirinlik yâpıyorum☺Valla hazırlanıyorum kuzum okula gidicem birazdan sende ne var ne yok
günaydınnn canlarr
iyiim cnm çok şükürrr sizler n yapıyorsunuz nasılsınız??Nasılsınız hamiş hanım:)
Aynıyım ben canım sıkılıyo daral geliyo geçen ay gibi fazla gecikmese adetim bari gecikdikçe sıkıntı basıyoiyiim cnm çok şükürrr sizler n yapıyorsunuz nasılsınız??
son 1 gün mü cnmmAynıyım ben canım sıkılıyo daral geliyo geçen ay gibi fazla gecikmese adetim bari gecikdikçe sıkıntı basıyo
Evet 1 günün kaldıson 1 gün mü cnmm
Boşu boşuna ne gerek var ki kuzumbattan 1 sonra bi kan versene cnm
vala okulda odada oturuyorum kuzu sen napıon ?Kızlar nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?